Opfinder lægger toilettet i blød

Toiee Toilet Plug sætter toilettet i blød og fjerner kalk og kalkplamager.
En toiletballon er en dansk opfindelse, der gør det nemt at afkalke hele toiletkummen. Resultatet er ingen kalk eller kalkplamager.

En overkalket toiletkumme var gnisten, der tændte opfinderilden i økonomidirektør Trygve Thykjær. Resultatet blev en toiletballon, der på en enkel måde sørger for afkalkning af selv meget svære kalk- og okkerbelægninger i hele toiletkummen.

Opfinder og tidligere økonomidirektør Trygve Thykjær er lykkes med, hvad de færrest formår – at lave forretning på sin pudsige opfindelse. Siden hans toiletballon til afkalkning af hele toiletkummen blev produktionsklar ved årsskiftet, har det altoverskyggende mål været at etablere sig hos flest mulige forhandlere. Nu sælges produkterne i mere end 80 byggemarkeder, og udbredelsen er gået over al forventning.

Bidro aflang Ledflex

Toilettet lægges i blød

Kimen til Trygve Thykjærs forretningsmæssige succes, blev lagt i en vedvarende irritation over ikke at kunne slippe af med kalkplamager og okkerbelægninger i en aldrende toiletkumme. Okkerplamager ses som gule plamager, der synes umuligt at få væk. Ligegyldigt hvor mange rengøringsprodukter og gamle husråd, Trygve Thykjær brugte, lykkedes det ikke. Irritationen voksede og hjernen kørte på højtryk, indtil ideen om at lægge hele toilettet i blød formede sig i ham. En idé, der i dag har kastet ham ud i et succesfuldt iværksættereventyr.

– Mine mange påfund roterede alle om muligheden for at fylde hele kummen op med vand og hælde eddikesyre i. Jeg forsøgte uden held at stoppe afløbet med en klud i en pose. Og så kom tanken om balloner, og det lykkes mig efter mange forsøg at puste en ballon op helt nede i vandlåsen. Det holdt fuldstændig tæt, og efter blot en time i blød var toilettet igen lige så rent, som da jeg købte det, fortæller Trygve Thykjær om den begivenhed, der lagde kimen til hans nye tilværelse som opfinder, fuldtidsiværksætter og direktør i Toiee.

Toiee Toilet Plug sørger for ren toiletkumme uden kalk og kalkplamager.
<noscript><img decoding=async class=size full wp image 10000355 src=httpshusoghaveavisendkwp contentuploads201812toiletballon foto 1 450 x 600jpg alt= width=450 height=600 srcset=httpshusoghaveavisendkwp contentuploads201812toiletballon foto 1 450 x 600jpg 450w httpshusoghaveavisendkwp contentuploads201812toiletballon foto 1 450 x 600 300x400jpg 300w httpshusoghaveavisendkwp contentuploads201812toiletballon foto 1 450 x 600 225x300jpg 225w httpshusoghaveavisendkwp contentuploads201812toiletballon foto 1 450 x 600 293x391jpg 293w sizes=max width 450px 100vw 450px ><noscript> Trygve Thykjær har opfundet en toiletballon der lægger hele toiletkummen i blød Resultatet er en toiletkumme der er så fin som ny

Toiletballen og effektive rengøringsmidler

Den fremadstormende virksomhed Toiee producerer og forhandler det endelige resultat af de hjemlige opfinderforsøg. En kraftig gummiballon, forbundet til en mindre håndpumpe med en slange, er Toiee’s kerneprodukt, og efterspørgslen er stor. Udover selve den oppustelige prop, har Trygve Thykjær også udviklet alternativer til den oprindelige tanke om eddikesyre. Sammen med en dansk producent af rengøringsmidler, har han skræddersyet midler, der passer til hans produkt.
– De farvestrålende rengøringsflasker i supermarkederne indeholder ikke meget andet end vand og parfume. Jeg insisterede på, at Toiee skal sælge nogle effektive rengøringsmidler sammen med toiletproppen. Derfor fandt jeg en god producent, der hjalp mig med at lave nogle overraskende effektive rengøringsmidler, fortæller Trygve Thykjær.
Du kan finde nærmeste forhandler eller læse mere om den geniale toiletballon på toiee.dk, hvor du også kan finde link til video, der viser hvor let og enkelt Toiee toiletballon lægger hele toiletkummen i blød.
Yderligere information på tlf.: 24 44 45 98.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe