Sådan maler du radiatoren

Mal den gamle radiator

Trænger din radiator til at blive malet? Eller skal du male væggen bag radiatoren? Du kan enten vælge forskellige farver og nuancer eller få radiatoren til at blende ind med vægfarven.

Hvilken farve skal din radiator være?

Har du en radiator, der trænger til en kærlig hånd? Hvorfor ikke male den i en anden farve end væggen og få den til at stå frem – eller blende ind med vægfarven? Se “Sådan maler du radiatoren” og se forskellen på om du sprøjtemaler eller maler med pensel.

Mal radiatoren i en anden farve end væggen.
Det kan se flot ud at væggen har en anden farve end radiatoren. Farve og foto fra Dyrup.

Sådan maler du radiatoren

Er din radiator rusten, skal du slibe og grunde den med rustgrunder 1-2 gange, inden du maler. Spraymaler du din radiator, skal den være varm, både mens du maler og mens malingen tørrer.

Bidro aflang Ledflex

Maler du din radiator med pensel, skal radiatoren være kold, når du maler den. Når du er færdig, kan du med fordel tænde for den. Varmen fra radiatoren får malingen til at tørre hurtigere, hvilket forhindrer den i at løbe.

Mal radiatoren i samme farve som væggen eller i en helt anden nuance.
Du kan også vælge at lade radiatoren blende mere ind med væggens farve. Foto: Dyrup.

TIP!

Skal du male både væg og radiator, anbefaler vi, at du starter med radiatoren. På den måde slipper du for afdækningen bag radiatoren.

Har du overvejet at få en professionel til at sprøjtelakere f.eks. dit køkken og få det til at fremstå som nyt? Se mere her.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe