Sikker og hyggelig jul med indbrudssikring

indbrudssikring med hyggeligt Juletræ med lys

Undgå indbrud i juletiden med indbrudssikring.

Julen er en dejlig højtid, men også højtid for indbrud i mange hjem. Og derfor er indbrudssikring vigtig.

For mange bliver december og jul lidt mørkere end den plejer. På grund af de høje energipriser er der langt fra lige så meget julelys tændt, som der plejer at være. Det giver gode betingelser for indbrudstyvene. Få en sikker og hyggelig jul med indbrudssikring.

Bidro aflang Ledflex

Lille fald i indbrud

December og jul er forbundet med hygge og samvær med familie og venner. Desværre er det også en tid, hvor mange oplever indbrud. Den gode nyhed er, at det samlede antal indbrud på landsplan i 3. kvartal er faldet en smule. Ifølge Danmarks Statistik lød tallet sidste år på 3.928 anmeldte indbrud og i år er tallet 3.819.

Det præventive lys er slukket

Det er altid en god idé at lave en gennemgang af boligs indgange som vinduer og døre. Og netop i år, kan det være en ekstra god ide at indbrudssikre boligen. På grund af de høje energipriser, har mange valgt at spare på lyset. Både de mange lyskæder, der traditionelt har lyst villaveje og altaner op, men også at slukke lyset inden for. Det har typisk været et godt råd i julen, at lade noget lys være tændt, når man ikke er hjemme. Tændt lys har en præventiv effekt, men vi har alle skulle øve os ekstra i at huske at slukke lyset i de rum vi ikke opholder os i.

Indbrudssikring af vinduer

Skal du udskifte din vinduer, giver det god mening at gå efter vinduer med indbygget sikkerhed mod indbrud. På den måde slipper du for at skulle eftermontere sikringsudstyr. Du kan vælge vinduer med et solidt lukkesystem, sikkerhedslimede ruder og specialdesignede beslag. Det er alt sammen med til at styrke sikkerheden og gøre det svært for indbrudstyve.

Novasel - Perskindol

Glaslister giver sikkerhed

En nem og ofte lydløs måde for indbrudstyven at komme ind i huset på er ved at fjerne de udvendige glaslister for nemt at kunne fjerne ruden. Du kan øge sikkerheden og sikre glaslisterne ved at skrue dem fast med envejsskruer. Hvis dit vindue har sikkerhedslimede ruder og glaslisten er monteret på indersiden, er det ikke muligt at fjerne ruden udefra.

Brug beslag og sikringsskinner

Du kan gøre det besværligt for indbrudstyve der bruger skruetrækker og koben ved at eftersikre dine vinduer med beslag. Både beslag og sikringsskinner kan gøre det besværligt for tyven at brække de vinduer op, der har hasper som lukkemekanisme.

Få en sikker og hyggelig jul med indbrudssikring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe