En toiletbørste der blev gentænkt og genopfundet

toiletbørste sanimaid
Toiletbørsten fra Sanimaid er bakteriefri og altid ren og tør.

Dansk toiletbørste vinder stor international innovationspris og har indtaget markedet i 15 lande.

Herhjemme fik Sanimaid stor opmærksomhed efter deltagelse i TV-programmet ”Løvens Hule” tidligere denne sæson. Sanimaid lancerede den super hygiejniske toiletbørste i 2017, og siden da er det gået stærkt.

”Med Sanimaid toiletbørsten er vi lykkedes med at gentænke og genopfinde toiletbørsten, som ellers er hjemmets hadeprodukt nr. 1. Vores patenterede toiletbørste er hygiejnisk og funktionel med antibakteriel håndtag og fri for vanddryp”, fortæller iværksætter Stig Brammer Knudsen.

Bidro aflang Ledflex

I dag sælger Sanimaid toiletbørster i 15 lande, og firmaet har samarbejde med etablerede brands i blandt andet Australien, England og Tyskland, som sælger Sanimaids toiletbørste under deres eget navn. En succes, der udspringer af hjemmemarkedet i Danmark, Norge og Sverige.

Målet er danske toiletbørster på verdens toiletter

På kun halvandet år har Sanimaid fået bredt salget af den prisvindende toiletbørste ud internationalt, og ambitionen er at fortsætte den gode udvikling.

“Vi har fået etableret Sanimaid på markedet og skabt rammerne til at tage det næste skridt på vores rejse. Resultaterne i Skandinavien har skabt muligheder på verdensplan, og vi skal fortsætte den rivende udvikling, så der kommer danske toiletbørster på verdens toiletter, for dem er der rigtig mange af”, siger Stig Brammer Knudsen.

Novasel - Perskindol

toiletbørster sanimaid
Sanimaid toiletbørste er udviklet, så der er ingen vanddryp, og designet passer til ethvert hjem som både væghængt eller gulvmodel.

Målet er inden for få år at sælge en million toiletbørster om året, og vejen derhen er gennem udvikling af nye og unikke designs og gennem samarbejde med flere internationale brands om salg i flere lande. Vi skal hele tiden udvikle os og udbygge vores position, for der er kommet øget konkurrence på markedet, siger Stig Brammer Knudsen.

Super hygiejnisk

Toiletbørsten fra Sanimaid er bakteriefri og altid ren og tør. Den er udviklet, så der er ingen vanddryp, og designet passer til ethvert hjem som både væghængt eller gulvmodel.

Du kan se mere på om Sanimaid her eller få oplyst nærmeste forhandler på tlf.: 21 78 77 70.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe