Dette gulv kan gøre dit hjem moderne og rustikt

Sørg for at få flere tilbud i forbindelse med renovering.

(sponsoreret indlæg)

Vi vil nok alle gerne bo på en måde, der er moderne, og hvor vores personlighed får lov til at skinne igennem på bedste vis. Men hvordan indretter man sit hjem på en sådan måde? Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men det handler ofte om at følge med i tidens tendenser, uden at du går på kompromis med din egen smag. Det vil altså sige, at du med fordel kan hoppe med på de indretningstrends, der føles rigtige for dig.

Bidro aflang Ledflex

En indretningsting, der er utroligt moderne for tiden, og som sandsynligvis vil blive ved med at være det på lang sigt, er betongulvet.

Hvad kan et betongulv?

Måske lyder det umiddelbart hverken særligt hyggeligt eller flot med et betongulv. Det kan det dog sagtens være. Et betongulv kan nemlig give din indretning den helt perfekte kant og rustikhed, og det vil give en masse liv til hjemmet. Netop derfor er det moderne, og denne type gulv kan både bruges i stuen, på badeværelset eller i et hvilket som helst andet rum i boligen.

Derudover er betongulvet solidt og nemt at vedligeholde, hvilket mange finder attraktivt.

Novasel - Perskindol

Valgfrihed i forbindelse med farve og overflade

For at få et betongulv, som du bliver glad for, er det vigtigt, at du selv er med til at bestemme gulvets æstetiske udtryk.

Heldigvis har du mulighed for selv at vælge en farve, der skal blandes i gulvet, og gulvet vil ved hjælp af slibning og polering få en overflade, som er både blank og glat.

Du kan selv bestemme, om du vil have efterbehandlet overfladen med lak eller voks, hvilket du kan læse mere om.

Hvis du gerne vil have gulvvarme i dit betongulv, er dette bestemt også en mulighed. På den måde undgår du at få kolde fødder om vinteren og kan i stedet nyde den lune overflade.

Inden du sætter projektet i gang

Boligprojekter er sjældent helt billige, og især hvis du bare vælger den første den bedste løsning, kan priserne løbe op. Derfor er det en god idé altid at indhente forskellige tilbud på fagpersoner, der kan stå for opgaven. Du kan på bygliga.dk indhente tilbud på en nem og overskuelig måde. Uanset om det så er en glarmester, en brolægger eller en helt tredje type fagperson, du har brug for.

Hvad koster et betongulv?

Det vil naturligvis afhænge af dit specifikke projekt, hvor meget dit betongulv vil koste at få lavet. Gennemsnitsprisen på betongulv pr. kvadratmeter er dog 350 kroner, så en pris deromkring vil være forventelig.

Din pris på betongulv vil blandt andet afhænge af, hvor stort et område du skal have lagt betongulvet på. Det kommer også an på, om du selv vil fjerne dit nuværende gulv, eller om du vil have en håndværker til det.

Endnu en afgørende faktor er, hvad gulvmandens timepris er. Her har du mulighed for selv at have indflydelse, da du ved at indhente flere tilbud kan vælge netop det, hvor du får den billigste pris.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du sommerhuset klar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe