Gør dit hjem smart og sikkert

Gør dit hjem smart og sikkert til efterårets mørke frembrud.

Vi er så småt begyndt at bevæge os over i mørkere tider med korte dage og lange aften- og nattetimer. Og det er noget indbrudstyve kan lide.

Du kan dog heldigvis nemt og billigt sikre dit hjem ved få initiativer. Du kan sætte gang i dem allerede i dag.

Sensor og udendørs belysning

Det er nemt og billigt at opsætte en sensor, der kan sætte gang i udendørs belysning, når der er bevægelse omkring dit hjem. Opsæt sensor og lys i indkørsel, terrasse, garageport og andre indgangsvinkler, hvor man kunne forestille sig, at en tyv kan komme ind.

Vinduespladsen

For en tyv, der er ved at begå indbrud, er det stressende at stå i belysning og vide, at der er høj sandsynlighed for at blive spottet af naboer. Derfor kan mange indbrud undgås allerede her.

Tænd-sluk enheder

I efterårs- og vintermånederne handler det specielt om at gøre brug af lys og elektronik til præventivt at forhindre et indbrud. Ligesom med udendørs belysning, kan du også bruge tænd-sluk enheder til at styre lys i hjemmet. Også selvom du ikke er hjemme.

Tyverialarm

Flere tyverialarmer tilbyder smarte tænd-sluk enheder. Her kan elektronik i hjemmet kan tidsindstilles til at tænde og slukke, når det ønskes samt hvis alarmen registrer indbrud i hjemmet.

Vælger du en tyverialarm med mulighed for at tilføje tænk-sluk enheder, kombinerer du sikkerhed og smart home funktioner. De gør det muligt at sikre sig bedst muligt i en mørk tid.

Undersøg grundigt markedet for alarmer, før du tager en beslutning om hvilken, der passer til netop dit behov. Du kan nemt ende op med en løsning, hvor du betaler for meget mere, end du i realiteten har brug for.

LÆS OGSÅ: Her topper nabostrid og hvad kan du gøre.

More Stories
Gode råd til bedre indeklima
Sådan skaber du et godt indeklima