Har du købt en ældre bolig?

Har du købt en ældre bolig er der flere ting du bør være opmærksom på bl.a. om tag og undertag skal skiftes

Har du købt en ældre bolig, er der flere ting du bør være opmærksom på.

I en ældre bolig, kan der være temmelig mange elementer, der skal laves om. Det kan være en god idé at gøre det hele inden du flytter ind – for din egen skyld.

Det gør alting nemmere, og derudover er det nok også mest rart at flytte ind i noget, der allerede er fuldstændig i orden. Alternativet er at flytte ind med en tanke om, at der er en del, der fortsat kræver ændringer. Men hvad kan det være, som kan være ekstra vigtigt at få lavet? Det kan vi hjælpe dig lidt med her. Dog kommer det naturligvis helt an på den enkelte bolig.

Bidro aflang Ledflex

Taget

Et tag er vigtigt at holde vedlige. Hvis du alligevel tænker, at du skal i gang med en stor renovering, så kan det være, at det også er på tide, at du får et nyt tag. Fordelen er som sagt, at du er sikker på, at du ikke behøver at døje med det efter I er flyttet ind. Det er rart at vide, at der har været et kæmpe projekt i gang. Det giver en god følelse, når I så endelig er færdige. Her er et undertag selvfølgelig også essentielt at se på, og det er en investering der holder i mange år og øger husets værdi.

Efter behov

Det er meget individuelt, hvad der kræves at blive renoveret. Dog er det nok sådan, at når du vælger at købe en ældre bolig, så er køkken og badeværelse også noget af det, der formentlig skal laves om. Det er typisk af ældre dato som huset. Det kan også være en idé at skifte vinduer, så I har nogle helt nye vinduer og mere energirigtige. Herudover er det en god idé at få en professionel ud og tage en vurdering, hvis du er i tvivl om hvor meget der skal ændres.

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du et godt indeklima

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe