Hvad gør man hvis afløbet er stoppet?

Hvad gør man hvis afløbet er stoppet?

Det kan næsten ikke blive værre. Du kommer hjem efter en lang dag på job. Og du glæder dig til at smide dig på sofaen og slappe lidt af. Men lige så snart du træder ind over dit dørtrin, kan du fornemme, at der er noget, der ikke er helt, som det plejer at være.

Du bliver straks ramt af en slem lugt af kloak. Og du ved, at der nu er behov for professionel hjælp for at få tjekket op dit afløb. Det er nemlig stoppet til. Og hvor meget du end prøver selv at løsne op for det, så hjælper det ikke.

Bidro aflang Ledflex

Få renset et stoppet afløb

Et stoppet afløb er dog heldigvis ikke verdens undergang.

For selvom det kan lugte fælt og være til stor gene i og med, at det også kan betyde, at vandet løber op i for eksempel din vask, så kan det udbedres. Det er også vigtigt at få det gjort hurtigst muligt, inden skaden griber om sig. Det kan blandt andet begynde at tiltrække skadedyr som rotter.

Tag derfor kontakt til et firma som JK Kloakservice i Holbæk på Sjælland så snart, at problemet viser sig.

Novasel - Perskindol

Få arbejdet gjort før skaden er sket

Det kan dog også vise sig, at det ikke blot er et stoppet afløb, der er tale om, men derimod en faldstamme, der er stoppet til. Det kan ske som følge af blandt andet kalk, sæbe og fedt, der efterhånden sætter sig på siderne af rørene og stopper dem helt til, hvorfor der ikke længere kan komme vand uhindret igennem. Derfor er det også vigtigt med rensning af faldstammer i ny og næ. Og også gerne inden, at skaden er sket. På den måde er det nemlig en opgave, der er både billigere og lettere at løse for både dig og JK Kloakservice.

LÆS OGSÅ: Hvordan kan man forhindre indbrud? se mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe