Klimavenlige produkter koster ofte en mindre formue, men der er investeringer der betaler sig tilbage. Hvis du investerer i en klimavenlig Ecoteck pilleovn, får du værdi tilbage. (advertorial)

En pilleovn fra Ecoteck kan gavne klimaets ved at reducere Co2 udslip. Du vil opleve et bedre indeklima i din bolig, og mindre arbejde med brændeovnen. Samtidig med at du vil kunne opvarme et normalt boligareal på 100m2 for under 4000kr årligt!

Bedre end brændeovnen!

Klimavenlig opvarmning giver boligen sund økonomi

Ecoteck er topmoderne opvarmning, der fordeler varmen bedre og hurtigt. Den fuldautomatiske optænding giver tryghed og komfort. Termostatstyringen sikrer, at du har den rigtige temperatur i hjemmet, lige når du ønsker det.

Landsdækkende forhandlernet

Ecoteck tilbyder sammen med kompetente forhandlere over hele landet rådgivning omkring klimavenlig opvarmning. Du finder forhandlernet på ecoteck.dk.

Ecoteck tilbyder finansiering både af pilleovn og hele varmeløsninger, ligesom du kan LEJE din nye pilleovn. Det sikrer dig en billig opvarmning, og rådgivning fra landsdækkende forhandlere.

Hygge på pose, med god samvittighed

Der fældes ikke træ alene for at producere energi. Skovejeren vil altid forsøge at sælge sit træ til højeste pris, og markedet vil regulere, hvad der går til biomasse, og hvad der går til andre formål.

Så opvarmning med en Ecoteck pilleovn og certificeret træpiller er sund fornuft. Og den klimavenlig opvarmning giver boligen sund økonomi.

Vil du vide mere om valget af miljørigtig, CO2 neutral og billig opvarmning, kontakt ecoteck.dk eller ring 96 46 41 46.

LÆS OGSÅ: Skal du have nye vinduer? Læs her hvilken type du bør vælge.