Få renset fliserne i indkørslen

fliser

Har vinteren været hård ved din have, terrasse eller indkørsel, så kan det være svært at vente på at kunne komme ud og gøre indkørslen helt forårsklar igen. Her får du nogle gode råd til, hvad du kan gøre for hele huset.

Når vinteren er hård for samtlige materialer

Der er ingen tvivl om at den danske vinter kan slå næsten alt omkuld udendørs. Derfor sørger vi også for at tage havemøbler og lignende ind, når efteråret begynder at ruske godt og grundigt i træerne på matriklen. Men nu er det ikke alle ting vi kan tage indendørs hver vinter. F.eks. kan vores træværk og fliser ikke pakkes sammen for vinteren. 

Bidro aflang Ledflex

I og med at vi ikke kan tage ting som f.eks. vores fliser på terrassen eller i indkørslen, med inden for hver vinter er vi også nødt til at huske at gøre denne så modstandsdygtig som mulig inden vinteren sætter ind og når foråret kommer, skal vi helst igen sørge for at alle fliserne har det godt. Fliserens kan være din løsning og får du renset fliserne ordentlig, er det måske ikke så slemt igen.

Få gjort fliserne forårsklar på professionel vis

Der findes mange måder at rense fliser på, men den metode vi er flest der bruger, er metoden med en højtryksrenser. Dette er dog ikke den bedste at benytte, da det er for hårdt for selv fliser at få en omgang med højtryksrenseren. 

Hvis du gerne vil sikre dig at dine fliser forbliver flotte i mange år frem i tiden endnu, så er du derfor nødt til at benytte de rigtige produkter og det rigtige udstyr hertil.

Novasel - Perskindol

Det tager lang tid at gøre fliserne i indkørslen forårsklar, på den helt korrekte måde. Der er nemlig flere steps i behandlingen af fliser, så selve rensningen er kun én af tingene du bør gøre. Har du mange fliser, kan det måske give mere mening at få professionelle på sagen og så kan du i stedet bruge energien et andet sted udenfor. 

Med professionel flise pleje og -rens sikrer du for det første at det hele bliver gjort korrekt med de rigtige produkter og det rigtige udstyr, men du får samtidig også fliser der står flot i mange år efterfølgende. 

Vælger du professionelle der gerne stiller garanti mod flisepest og lignende, så kan du let finde de andre opgaver udenfor frem til dig selv og undgå flere bekymringer omkring dine flisers ve og vel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe