Derfor skal du overveje at investere i ETF’er

(sponsoreret indlæg) Derfor skal du overveje at investere i ETF’er

En ETF er en investeringsform, du kan veje op mod det at købe aktier. ETF står for ”exchange traded fund”, og kort fortalt er de børsnoterede puljer, hvis værdi følger noget bestemt. Fx kan du få ETF’er, der følger et helt aktieindeks. Og du kan få en ETF, der følger udviklingen inden for olie. Eller (selv om du skal være meget varsom her) ETF’er der følger udviklingen inden for visse typer kryptovaluta.

Happydays

Køb ETF’er via banken til lav kurtage

Du køber ETF’er og sælger dem igen som ved gængse aktier (hvilket en ETF ofte også blot vil være en samling af). Hvis du har en form for ekspertise inden for et aktiemarked, en virksomhed eller et råstof, og du tror, du kan forudse, hvordan området vil udvikle sig inden for den nærmeste fremtid, så ligger det lige til højrebenet at købe ETF’er. Dette kan du fx gøre til en lav kurtage hos Saxo Bank.

Få døgnsupport fra Saxo Banks eksperter

Er du interesseret i at vide mere om Saxo? Så besøg deres webside, og læs om, hvordan og hvorfor du kan og burde handle ETF’er hos dem. Hos Saxo Bank kan du få døgnsupport fra eksperter inden for tekniske spørgsmål. Er du en aktiv spiller på markedet inden for investeringer, kan du få en fast kontaktperson, så du ikke skal vende investeringer eller økonomisk baggrund med en ny hver gang.

Det rette mindset: Du er aldrig garanteret en gevinst

Saxo Bank sidder også inde med platforme, der strømliner processen omkring køb og salg af aktier, ETF’er osv., så du ikke møder de store praktiske hovedpiner, når du investerer. Vær dog obs på, at uanset hvor meget hjælp og hvor mange oplysninger du får om en aktie eller ETF, vil du aldrig være garanteret en gevinst. Går du til investeringer med dét mindset, så bliver tab lettere at overkomme.

Med ETF’er skal du kunne se de større tendenser

Kom godt i gang med investeringer ved at række ud efter en erfaren bank med lav kurtage. ETF’er er en sjov måde at investere på, fordi du skal være god til at se de større tendenser i stedet for blot at forudse udviklingen i en enkelt virksomhed. Med så mange forskellige muligheder inden for ETF’er kan det være svært at sige, hvor du skal starte. Har du penge til at investere, så få fat i en rådgiver.

Derfor skal du overveje at investere i ETF’er.

LÆS OGSÅ: Guide til et grønnere køkken.

More Stories
rigtig udendørsbelysning
Få rigtig udendørsbelysning