Mallorca kan noget for alle

Mallorca

På Mallorca får du alt hvad der skal til på en god ferie

Der er ikke mange danskere der ikke kender – eller har hørt om – Mallorca. Det var i mange år én af vores mest populære rejsedestinationer, og selv om vi i dag rejser overalt i verden, så er Mallorca stadig et populært rejsemål. Og det er der mange rigtig gode grunde til.

Bidro aflang Ledflex

Den spanske ø har ganske enkelt noget for alle. Uanset om du er til en afslappende solferie, hvor du nærmest ikke bevæger dig ud for hotellet, eller om du vil have autentiske spanske oplevelser. Mallorca kan det hele.

Til at starte med er det nemt at lande i øens hovedstad Palma. Der er mange direkte afgange fra de største danske lufthavne, og planlægger du i god tid, er det også muligt at finde billige flybilletter.

Afslappende eller aktiv ferie

Det er ikke svært at finde gode og hyggelige hoteller på Mallorca. I sommermånederne er der rigtig gode chancer for meget godt vejr, og afslapning på et hyggeligt hotel er fantastisk. Der findes et meget bredt udvalg af hotelkategorier, lige fra all-inclusive til adult only og alt der imellem.

Novasel - Perskindol

Cykling på Mallorca

Er du til en aktiv ferie, så er der også mange aktiviteter at vælge mellem. Cykling på Mallorca er blevet utrolig populært, og det er til at forstå. Mallorca har et meget varieret landskab, og der findes et væld af mere eller mindre udfordrende ruter og veje til træning. Du kan vælge at medbringe din eget cykel eller du kan benytte en af de mange cykeludlejningsbutikker der findes på hele øen.

Vandreture på Mallorca

En anden aktivitet der er blevet meget populær er vandreture. Det er en nem måde at komme ud og opleve steder og natur, og kræve nærmest intet udstyr. Vandreture på Mallorca kan føre dig til de mest fantastiske udsigter med en varieret og smuk natur. På bare en vandretur af et par timers varighed kan du opleve synet af smukke og frodige appelsinlunde, stenede bjerge og en betagende kyst med tyrkisblåt hav.

Alt inden for shopping

Er du til shopping er der masser af muligheder på den smukke ø. Du finder mange autentiske markeder på den smukke ø, ligesom hovedstaden Palma har det meste af hvad dit shoppe-hjerte kan begære.

Palma de Mallorca

Er du på udkig efter luksuriøse mærkevarer er Portal Nous stedet du kører for. Her finder du også skønne restauranter og barer samt en eksklusiv lystbådehavn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe