Mindsk risikoen for sygdom med disse tips

Undgå sygdom med disse tips. Brug f.eks. ofte håndsprit.

Du kender garanteret, at du en gang imellem bliver syg og føler dig sløj. Det er ikke altid til at undgå, for det kan komme af mange forskellige grunde. Til gengæld kan du sagtens gøre noget for at forsøge at undgå det så vidt muligt.

Her bliver du klogere på, hvordan du undgår sygdom. Mindsk risikoen for sygdom med disse tips.

Brug håndsprit når du er ude

Det er altid en god idé at vaske hænder jævnligt, da du støder på rigtig mange forskellige bakterier i løbet af en dag. Dog er det nogle gange svært at vaske hænder, når du er ude. Det er ikke sikkert, at du er i nærheden af en håndvask f.eks. Det gælder f.eks., når du sidder i en bus eller tog, når du er ude i butikker el.lign. Derfor er det smart altid at have en håndsprit med. Håndsprit kan du nemt have med i din taske, så du altid har det på dig. Køb håndsprit her.

Bidro aflang Ledflex

Prioritér din nattesøvn

Din søvn er vigtig af rigtig mange årsager. Når du husker at prioritere din søvn, får du mere overskud og energi. Desuden er søvn vigtigt for dit immunforsvar. Når du har et stærkt immunforsvar, mindsker du også din risiko for at blive syg.

Hvis først du bliver syg, er søvn også vigtigt, da det hjælper dig til at komme hurtigere over det. Derfor skal du forsøge at prioritere din nattesøvn i højere grad, hvis ikke du får nok søvn.

Brug tid på bevægelse og motion

Ligesom din nattesøvn er bevægelse og motion med til at styrke dit immunforsvar. Derfor er det helt sikkert værd at bruge tid på til hverdag. Bevægelse og motion behøver ikke altid at være noget, der er helt vildt tidskrævende, men hvis du bevæger dig ofte, bliver det hurtigt til en god vane.

Novasel - Perskindol

Mindsk risikoen for sygdom med disse tips ovenfor.

LÆS OGSÅ: Se hvordan du beskytter familien mod myggestik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe