Sådan indretter du din have til kæledyrene

Sådan indretter du din have til kæledyrene. Hunde og katte er vores foretrukne kæledyr. Indret din have, så dyrene også får glæde af haven.
Hunde og katte er vores foretrukne kæledyr. Indret haven til leg med kæledyrene.

Flere og flere danskere holder kæledyr. Har man en have, er det oplagt at tænke på dem, når haven skal anlægges og indrettes.

De fleste dyr elsker at være udenfor. Og som ejer er det skønt at bruge en masse tid udendørs med gåture, lege og frisk luft. Få råd til, hvordan den bedste have for lige netop dit kæledyr kan se ud og komme til virkelighed lige her. Sådan indretter du din have:

Hunden er danskernes foretrukne

Det siges, at hunden er menneskets bedste ven, og det viser danskerne vejen for. Hunden er nemlig det mest populære kæledyr i de danske hjem, hvor katten kommer ind på en andenplads. Det er klart de to mest populære former for kæledyr. Fælles for dem er, at de fleste elsker at være udendørs, selvfølgelig med undtagelser.

Bidro aflang Ledflex

Derfor er det ekstravigtigt at have en dejlig have, som dyrene kan bruge masser af tid ude i, både alene som aktivering men også sammen med ejere og resterende familiemedlemmer. Der er få ting, der er bedre end at komme ind fra haven med røde kinder efter nogle timers aktivitet og sjov.

Sådan indretter du din have – Hav rum til leg og sjov

Det vigtigste ved haven er, at der er plads til sjov og leg. Hvis du har en helt lille have, er det vigtigt bare at prioritere en god græsplæne. Den indbyder til leg og sjov. Det kan være kast med pinde, bolde og andre legesager. Det elsker de fleste hunde, og kan være optaget af legen længe.

Hvis du har en lidt større have, kan det være fantastisk at have det velkendte hundehus. Her kan din hund både slappe af og hygge sig. Det er også en god ide at have nogle træer, som hunden eller de andre kæledyr kan løbe omkring og gemme sig ved.

Novasel - Perskindol

Man kan få mange timer til at gå med at gemme godbidder og andre små hapsere rundt omkring i haven. F.eks. bag træer, buske, borde- og bænkesæt og andre forhindringer. Det er altså vigtigt at bibeholde en legesyg og uformel stemning i haven. Du kan købe godbidder og hundemad hos Gilpa.dk, der har et stort og lækkert udvalg til gode priser.

Har du råd til drømmehaven?

Afhængig af hvad dit udgangspunkt og dit ønske er, kan der være langt fra tanke til den have, dig og din hund drømmer om. Hvis din have er rodet med alverdens planter og buske, der er vokset helt vildt, kan det være uoverskueligt at få gjort den pæn. Både til hverdagsbrug og som paradis for dit kæledyr.

Hvis du er så heldig, at du har en have, er det virkelig godt givet ud at få gjort den pæn og brugbar. Der kan nemlig gemme sig mange fantastiske stunder i haven med familie, venner og kæledyr.

Hvis du ikke har råd til at få gjort noget ved din have på nuværende tidspunkt, kan du besøge Lendme.dk. Her kan du sammenligne forskellige lån og lånemuligheder. På den måde kan du vælge det mest attraktive lån for dig og dit behov.

Læs også her om hvordan reflekser kan redde kæledyrs liv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe