Sara Lygum: Gå med mavefornemmelsen

sara lygum

Sara Lygum guider sikkert boligsøgende rundt i et hektisk boligmarked i TV2-programmerne Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Selv gik hun efter mavefornemmelsen, da hun fandt sin bolig.

Nyt år har betydet ny tilværelse for den smilende og populære TV-vært, Sara Lygum. Hun stoppede som områdechef hos Danbolig pr. 1. januar 2020 for at få mere tid til det, der er vigtigt lige nu. ”Jeg har i den grad fået tid til det jeg ville – og det var at have mere tid sammen med mine børn. Mere tid til nærvær. Med en presset hverdag er det hele jo skemalagt. Den større frihed har været helt fantastisk”.

Sara Lygum har boet i Dalum ved Odense de sidste 13 år. Og beliggenheden var altafgørende, da hun efter en skilsmisse skulle finde sin nuværende bolig. ”Jeg er flyttet et gadehjørne rundt i forhold til der, hvor jeg boede før. Beliggenheden var altafgørende, og så var det vigtigt at det var et hus, hvor jeg kunne få skabt nogle rammer”.

Bidro aflang Ledflex

Gå med mavefornemmelsen

I Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed taler Sara Lygum om, hvordan boligkøberne nogle gange må gå på kompromis med deres ønsker. Det gjorde Sara også selv, da hun faldt for huset: ”Jeg kunne sagtens have tænkt mig noget mere plads, f.eks. til at være kreativ, tegne og male. Men det var ikke det vigtigste; jeg kunne mærke min mavefornemmelse”.

Et andet kompromis var haven, der ikke var nær så stor som den Sara Lygum havde før. ”Et af mine kompromiser var haven. Men jeg er gået hen og blevet glad for den. Huset kunne jeg godt se mig ud af, men haven var en af mine største bekymringer”.

Men selv lidt plads kan give stor glæde, hvis der tænkes lidt kreativt. ”Jeg prøvede at tænke anderledes og tænke ind i nogle rum for at gøre det hyggeligere. Der lå f.eks. en gammel rådden garage der, hvor jeg nu har lavet en rigtig fed overdækket terrasse. Halvdelen er overdækket, og halvdelen er med nogle tremmer, så der kan vokse noget flot og grønt op ad. Så havde jeg pludselig 30 kvm. fantastisk oase!”.

Novasel - Perskindol

Vær realistisk

Om det er et godt tidspunkt at købe bolig på lige nu, siger Sara Lygum ærligt, at det er der nok ingen der kan svare på.
”Jeg tænker man skal gå på boligmarkedet på det tidspunkt, der er rigtigt for én selv. Nogle gange går vi og prøver at regne den ud, og det kan blokere for vores drømme. Og så vær realistisk; det behøver ikke være dag 1, at boligen ser ud som i et boligkatalog”.

sara lygum
Sara Lygum og medvært Christian Borregaard hjælper boligsøgende fra hele landet med at finde drømmeboligen – og hjælper også med forhandlingen af prisen.

Vil du vinde et flot spejl til boligen – se mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe