Verdens bedste antioxidant

Aronia kaldes verdens bedste antioxidant og har mange gode egenskaber.
Staudeengens aroniaprodukter er økologisk, sukkerfri og uden konserveringsmidler. Aroniabærret kaldes "Verdens bedste antioxidant".

Den store forskel kan komme fra et lille bær. Aroniabærret kaldes ”verdens bedste antioxidant”. Deltag i Aroniafestival og bliv klogere på verdens bedste antioxidant.

Aroniabær er sprængfyldt med mange aktive stoffer og gode vitaminer, samt forskellige antioxidanter. Aronia menes derfor at have en gunstig indvirkning på bl.a. kolesterol, blodtryk og diabetes ved regelmæssig indtagelse og samtidig styrke immunforsvaret.

Mærk effekten på egen krop

Planteskoleejer (Staudeengen) Hanne Rasmussen har mærket aroniabærrets gunstige effekt på egen krop. Hun blev i en alder af kun 54 år ramt af en blodprop i hjernen, og kunne efter 13 ugers hospitalsophold og 6 måneders genoptræning komme hjem med tale-, førlighed- og balanceproblemer.

Bidro aflang Ledflex

Efter sygdommen begyndte Hanne Rasmussen at undersøge hvad aronia egentlig er. Pga. det ekstremt høje indhold af antioxidanter, kan aronia være medvirkende til at holde blodtryk og kolesterolniveau stabilt. ”I løbet af et halvt år begyndte trætheden at aftage og min førlighed blev bedre”, fortæller Hanne Rasmussen, der i dag er medicinfri.

Aroniafestival 17-18 august

Staudeengen afholder den årlige velbesøgte Aroniafestival 17-18 august kl. 10-17. Her kan bl.a. opleves foredrag m. Hanne Rasmussen, Staudeengen, der fortæller om kampen tilbage til livet efter en blodprop i hjernen, og hvorfor det er så vigtigt at drikke aroniasaft hver dag. Også læge Jerk W. Langer holder et spændende foredrag, hvor han levende og humoristisk fortæller om sundhedsbegrebet ”at leve antiinflammatorisk”, og om ”vejen til det godt liv”.

Aroniaprodukter forhandles af Staudeengen samt mange Kvickly, Superbrugsen og Menu. Mere info. på tlf.: 6154 8485 el. 6154 8484 samt på staudeengen.dk

Novasel - Perskindol

Smertelindring og god nattesøvn

NYHED: Staudeengen forhandler Canabisdråber, der er kendt for at være smertelindrende og give god nattesøvn (uden THC).

Læs også hvordan du bruger naturen og får glade børn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe