Rejser og haven

Rejseforsikring: Derfor skal du tjekke din rejseforsikring

Starter du det nye år med at planlægge rejser og oplevelser, så er tidspunktet også rigtigt godt samtidig at få kigget på din rejseforsikring. Men spørger du hvilken rejseforsikring, der er den bedste og mest rigtige for dig, ja så afhænger det af, hvor godt du ønsker, at du og din familie skal være sikret på rejsen.

Tjek dine forsikringer – også din rejseforsikring

Rejseforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring, indboforsikring, ja det er blot nogle af de forsikringer vi skal forholde os til. De kan koste mange penge, og forhåbentlig får du ikke brug for nogle af dem. Og forhåbentlig er det de bedste penge at “smide ud”. Alternativet er nemlig, at du ikke er dækket hvis behovet – mod forventning – skulle opstår. Planlægger du en rejse, er den klare opfordring, at du ikke skal spare på rejseforsikringen. Til gengæld bør du bruge lidt tid på at finde ud af, hvilken rejseforsikring der vil være den bedste for dig og din familie. Husk også at tjekke, om rejseforsikringen gælder alle i husstanden.

Bidro aflang Ledflex
Det er vigtigt at forholde sig til sin rejseforsikring. Se her hvorfor.

Destinationen

Som udgangspunkt dækker det blå sygesikringskort rejser i Europa (EU), men ikke når du bevæger dig uden for EU. Behovet for ekstra rejseforsikring afhænger af, om din rejse er i Danmark, Europa eller uden for EU.

Rejselængden

Du har måske allerede en årsrejseforsikring, men vær opmærksom på hvor længe den dækker. Mange årsrejseforsikringer dækker en vis varighed, som oftest vil være tilstrækkelig for en ”almindelig” ferie, men med en enkeltrejseforsikring kan du skræddersy en dækning til den specifik rejse du planlægger. Rejser du i forbindelse med dit arbejde, så husk at undersøge hvordan du er dækket af firmaets rejseforsikring.

Hyppigheden

Hvis du rejser 1 gang om året kan du nøjes med at købe en enkeltrejseforsikring. Omvendt kan det i de fleste tilfælde bedst betale sig at købe en årsrejseforsikring hvis du rejser flere gange.

Novasel - Perskindol

Ferieformen og rejseforsikring

Du skal være opmærksom på, om din rejseforsikring har brug for at blive udvidet, hvis du f.eks. skal på en aktiv ferie som f.eks. klatreferie eller skiferie.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe