TILBUD

Hus&Have avisen logo
vinduespladsen

Skal du have en ny trappe? Lige nu får du en gratis opmåling fra vinduespladsen.dk. En samlet trappe koster kun 30.000kr – leveret og monteret.

nanostone

Er dine fliser fyldt med alger og ukrudt? Du får lige nu 20% rabat på fliserens hos nanostone, så dine fliser kan blive skinnende rene igen. Gælder til 1. juni!

Bidro aflang Ledflex
koi shop

Få styr på havebassinet i corona-tiden! Koishop er nordens største have-bassins leverandør og har alt du behøver for at endelig at få installeret en have-dam.

vika vinduer

Skal du have nye vinduer til sommer? VIKA vinduer har danmarks billigste vinduer i træ og plast. Du sparer hele 24% på momsen, da VIKA har deres lager i Tyskland.

bases annonce

Skal du have en ny carport? Hos Bases tilbydes stilrene og funktionelle carporte, der står flot i mange år fremover – helt uden vedligeholdelse!

Novasel - Perskindol
h2o block annonce

Drømmer du om en tør kælder? Lige nu får du et gratis fugttjek hos h20block! De har affugtet over 2000 kældre – så de kan deres håndværk.

brdr. fuglsang annonce

Er tiden inde til at skifte til gasfyr? Brdr. fuglsang er certificerede Bosch Partners og har lige nu kampagnepris på kun 23.995kr.

vestjysk håndværk

Skal du endelig have en udestue, så du kan forlænge sommeren? VBJ har siden 1979 produceret og leveret kvalitetsudestuer i hele Danmark. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe