Konkurrencen er slut og vinderen (H Jakobsen, København S) har fået besked: Vind flot designbelysning

Nanoleaf Elements er spændende lyspaneler

Nanoleaf lancerer designbelysning Elements – smart-home- lyspaneler med træ-look

Nanoleaf, den førende producent af innovativ smart-home-belysning, har lanceret ”Elements” – sekskantede lyspaneler med træ-look. Nanoleaf Elements kombinerer personlig boligindretning med skræddersyet smart-home-belysning. De tynde sekskantede moduler med trælook kan let arrangeres i personlige layouts, som giver mulighed for at skabe egne unikke lysoplevelser, som det aldrig er set før.

konkurrence
Nanoleaf Elements er inspireret af naturen. Stilren og modulbaseret designbelysning med indbyggede stemningsfunktioner.

Konkurrence: vind flot designbelysning der er skabt for at se smukt ud – både tændt og slukket

Hvert Elements-panel har en unik trælignende struktur, der henter inspiration fra naturen. Panelernes afbalancerede neutrale tone er omhyggeligt udformet, så de passer problemfrit ind i ale hjem, uanset stil. Arranger de ultratynde sekskantede i det design, du ønsker, og skab en unik geometrisk kunstinstallation på din væg. Fastgør nemt dit design på væggen med det dobbeltklæbende monteringstape, som følger med.

Bidro aflang Ledflex

Den virkelige magi begynder, når Elements vækkes til live

Når du tænder for dine Elements-sekskanter, breder der sig et blødt og dynamisk lys i dit hjem, som sætter stemningen for dagen eller for en afslappende aften. Nanoleaf Elements lyspaneler har et bredt spektrum af lys fra koldt til varmt og leveres med 11 udvalgte lysscener fra ”knitrende ild” til ”beroligende vandfald”, så du kan skabe din egen personlige oase.

Smarte ekstrafunktioner:

Belysning efter din døgnrytme, personlige lysdesigns og meget mere

Novasel - Perskindol

Det er let at styre Elements via Nanoleaf-apppen og få adgang til en bred vifte af funktioner og måder at tilpasse din belysning endnu mere på. Føl dig mere udhvilet om margenen, og få en bedre søvnkvalitet om natten med Circadian Lighting-funktionen, som synkroniserer farvetemperatuerne ter døgnets rytme. Desuden er der funktioner i appen, som ikke bare gør det muligt at skabe personlige lysdesigns, men også at udforske andres. Man kan indstille hvornår lyset automatisk tændes og slukkes, og det er nemt at dæmpe lyset trådløst og justere farvetemperaturen.

Nanoleaf Elements lyspaneler kan bl.a. købes i Nanoleafs webshop samt hos Elgiganten.

Konkurrence: Vind flot designbelysning med Nanoleaf’s sekskantede lyspaneler med træ-look.

SE FLERE FLOTTE KONKURRENCER HER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe