Konkurrencen er slut. Vinderen har fået besked. Per K.H., 5270. Vind lækkert tilbehør til dit hjemmekontor

Vind lækkert tilbehør til hjemmekontoret

Vind lækkert tilbehør til dit hjemmekontor

Opgrader dit hjemmekontor med et lækkert skriveunderlag og mussemåtte. Kontorserien er fra dbramante1928.com og er lavet i det blødeste, bæredygtige kernelæder i højeste kvalitet.

PRIS:
Skrivebordsmåtte størrelse medium koster 779,- kr.
Mussemåtte koster 279,- kr.

Dekorer dit hjemmekontor i bærerdygtigt design

Dbramante1928 præsenterer de lækreste kontoraccessories til hjemmekontoret med godt design og bæredygtighed i højsædet.

Bidro aflang Ledflex

Hjemmekontoret er kommet i fokus med coronapandemiens hjemsendelser. Det sætter krav til indretningen. Hjemmekontoret er mange steder en slags husets rodeskuffe, hvortil døre holdes lukket, men de mange hjemmearbejdsdage har gjort det nødvendigt med en lille makeover af det ellers oversete rum.

Højeste kvalitet

Kontorserien fra dbramante1928 er lavet i det blødeste, bæredygtige kernelæder i højeste kvalitet. Det lækre kernelæder sikrer, at kontorartiklerne holder i mange år, for dbramante1928 bruger kun det øverste og stærkeste lag af skindet, som er utroligt holdbart. Det er og ser naturligt ud, og det udvikler den helt unikke patina, der gør læderprodukter smukkere med årene.

Dbramante1928’s serie af accessories til kontoret består af skrivebordsmåtter og matchende mussemåtter. For at fuldende kontoret helt kan du også få lædercover til dit AirPod-opladningsetui og urremme til dit AppleWatch.

Novasel - Perskindol

Dbramante1928 er et dansk mode- og livstilsmærke grundlagt i 2011. Foruden accessories til kontoret har dbramante1928 et stort udvalg af mobilcovers, computersleeves og tasker.

Vind lækkert tilbehør til dit hjemmekontor. Konkurrencen slutter den 1. marts!

Se flere konkurrencer her.

LÆS OGSÅ: Du kan også deltage her i konkurrencen om en smuk og eksklusiv plaid fra Natures Collection.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe