Konkurrencen er slut. Vinderen har fået direkte besked. Jytte L., 2610 Vind en lækker plaid

Vind en lækker plaid fra Natures Collection

Vind en lækker plaid i konkurrence

I konkurrence kan du vinde en eksklusiv plaid fra Natures Collection. Sofatæppet er smukke detaljer i form af frynser, som giver et elegant og varmt udtryk. Dertil sørger uldblandingen for at omfavne dig med ægte natur. Forny looket på din sofa eller en gammel stol med et imponerende tæppe som Julia. Dette er en tyk og tung “morfar-plaid”, men med alpakaens silkebløde touch.

Det lækre Julia uldtæppe måler 140×240 cm og er i 50% Alpaca uld og 50% Lammeuld.

Værdi: 1.379 kr.

Det fortryllende Julia tæppe er lavet af baby alpaca uld og ægte lammeskindsuld. Kvaliteten er 100% naturlig, hvorfor du vil opleve en ekstrem blødhed både i udseendet, og når du mærker det smukke tæppe. Et eksklusivt tæppe som dette emmer af luksus og ren natur, hvorfor du vil opleve en harmonisk stemning sprede sig i dit hjem. Ulden kommer fra New Zealand, men alpaca kommer fra Peru. Selve vævningen er lavet i Litauen.  

Bidro aflang Ledflex

 Vind en lækker plaid fra Natures Collection, der er eksklusivt boligtilbehør i høj kvalitet. Konkurrencen slutter den 1. marts.

Ansvar og bæredygtighed

Hos NATURES Collection er bæredygtighed og omtanke for miljøet to essentielle mål, som de konstant bestræber sig på at nå. Der designes hele tiden nye processer, der gør produktionen både effektiv, bæredygtig og miljøvenlig.

LÆS OGSÅ: Se og deltag i konkurrencen om lækkert tilbehør til hjemmekontoret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe