Konkurrencen er slut. Tillykke til Rita. Mit efterår med blomster – sådan skaber du enkle blomsterdekorationer

Mit efterår med blomster

Mit efterår med blomster indeholder 35 efterårsdekorationer, som alle er vist med smukke, farverige fotos og fulgt op af en udførlig “opskrift., der beskriver, hvordan dekorationen kan udarbejdes af alle, der går med en drøm om at pynte hjemmet.

Mit efterår med blomster, blomsterdekorationer og blomsterarrangementer

Med Annie Dorthe Sandholms bog “Mit efterår med blomster” er det bevist, at alle kan få rigtig meget ud af at arbejde med blomsterdekorationer. Det behøver ikke være kompliceret for at se godt ud, og det er slet ikke svært.

Bidro aflang Ledflex
Mit efterår med blomster

Anne Dorthe Sandholm er uddannet dekoratør. Sammen med hendes passion for blomster, de enkle og farverige dekorationer, følger i bogen masser af stemningsfyldte citater, som bestemt også er værd at studere lidt nærmere. Mange af de materialer, der er brugt til dekorationerne, er fundet i naturen eller i haven.

Det er fantasien, der skaber de smukkeste resultater, forklarer Annie Dorthe. “Det vigtigste er, at du lader dig inspirere. Jeg bliver selv meget glad for at arbejde med blomster. Jeg opfordrer til, at du tager dig tiden til at skabe en smuk blomsterdekoration til dit hjem. Det vil give dig ro, glæde og stor tilfredshed – det er ikke så svært som det ser ud til!”.

Du kan finde flere konkurrencer – også med spændendende og inspirerende bøger om blomster – lige HER.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe