Konkurrencen er slut. Vinderen E Keller, 2770 har fået besked. VIND en Cobana Lounge Chair og Pouf

Cobana Lounge Chair og Pouf på terrassen

KONKURRENCE: Vind en Cobana Lounge Chair og Pouf til terrassen

Pep terrassen op med en lækker sækkestol der også kan bruges udenfor!
Vinderen af konkurrencen trækkes den 4. maj d.å. kl. 12. Vinderen får direkte besked via mail og offentliggøres her på siden.

Cobana Lounge Chair og Pouf fra SackIt er skøn både i et hyggehjørne i stuen, teenageværelset eller på terrassen. Den er fremstillet i bedste kvalitetsmaterialer og holder i årevis.

Bidro aflang Ledflex

Brug den både ude og inde

Du kan gøre Cobana Lounge Chair til din favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen – just move it!

Vandafvisende

Cobana Lounge Chair kan bruges udendørs, da materialet er slidstærkt og vandafvisende. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Du kan derfor trygt lade dit Cobana-produkt stå ude – også selvom det regner.

Slidstærk

Sækkestolen er skabt til at blive brugt både af voksne og børn, og bliver hurtigt familiens yndlingsplads. Den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Bare sæt dig ned, nyd livet og slap af!

Novasel - Perskindol

Håndsyede sting

De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look.

Formstabilt design

Cobana Lounge Chair er indvendigt opbygget af to selvstændige sække, der hænger sammen med velcro. Når du sætter dig på den ene, bliver den anden presset op og støtter din ryg. Cobana Lounge Chair er gennemtænkt dansk design i bedste kvalitet, som ser godt ud og er fantastisk at sidde i.

Lysægte

Produkt er lavet af et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen, og Cobana Lounge Chair er derfor en perfekt sækkestol til haven eller terrassen.

Cobana stoffet har en lysægthed på 7-8, hvor 8 er det bedste på lysægthedsskalaen.

Kombinerbar

Kombinér Cobana sækkestolen med en matchende puf for ekstra fodstøtte, en ekstra siddeplads eller brug puffen som et lille bakkebord sammen med SACKit Serving Tray.

VIND en Cobana Lounge Chair og Pouf

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe