Konkurrencen er slut. Vindren L Henriksen, 8200 har fået besked. VIND dekorativt lys til haven

dekorativt og stemningsfyldt lys med lamper fra SackIt
SackIt Light skaber stemningsfyldt og dekorativ belysning

Konkurrence: Vind SackIt Light lampe du kan bruge både inde og ude.

Vind dekorativt lys til haven

Få stemningsfyldt og dekorativt lys i haven eller på terrassen med SackIt Light. Lampen kan bruges lige hvor du vil – både inde og ude. Lampen er støv- og vandtæt og kan bruges året rundt.

Tag lyset med – både inde og ude

Du kan bruge SackIt Light lampen, lige hvor du vil – både inde og ude. I solskin eller i regnvejr. På land og i vand. Om du skal på picnic en forårsdag, vinterbade i minusgrader, til spilaften på terrassen eller skabe tryghed på børneværelset. Vælg selv, om du vil hænge den op i rebet, eller om du vil lade den ligge dekorativt på terrassen, i græsset eller på gulvet. Mulighederne er mange, og du behøver ikke at vælge én bestemt.

Bidro aflang Ledflex

Justerbar lysstyrke

Lampen har tre præindstillet standard lysstyrker, og kan også manuelt indstilles til præcis det niveau man ønsker – juster alt efter funktion og behov. Ligegyldigt om du skal bruge den som læselampe eller til at oplyse en sjov havefest med vennerne. Lampen kan nemlig bruges som en fulderstatning for en anden lyskilde.

Dansk design, der holder år efter år

SACKit Light er et resultat af gennemarbejdet dansk design med et touch af det maritime blandt andet med hamprebet, som gør den let at hænge op overalt. Lampeskærmen af lavet af High Density Polyethylen, som giver et mat og eksklusiv udtryk.

Både stilmæssigt og funktionelt får du et produkt, som du kan have glæde af i årevis. Lampens hårdføre materialer og specielle konstruktion gør lampeskærmen ekstrem brudsikker, og den kan lyse i ned til 20 minusgrader. Derudover er SACKit Light IP67-certificeret, som betyder at den er støv- og vandtæt. Derfor får du en lampe, som du kan bruge i alle sæsoner, 365 dage om året, indenfor eller udenfor og i alle situationer.

Novasel - Perskindol

Trådløs lampe

Med SACKit Light slipper du for grimme ledninger og begrænsninger. Lampen har genopladelige batterier, som kan lades op trådløst eller via medfølgende USB-C stik. Lader du batteriet helt op, har SACKit Light en batteritid på over 24 timer ved almindelig belysning og op til 14 timer ved høj lysstyrke.

Vind dekorativt lys til haven!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe