Konkurrencen er slut! Vinderen har fået direkte besked. Vind en skøn hængekøje

hængekøje

Vind en hængekøje på stativ

Nyd haven eller terrassen med en flot og lækker hængekøje i slidstærke materialer. Hængehøjen er fra SACKit og er designet med fine detaljer og en fantastisk komfort.

Gennemtænkt dansk design

SACKit’s Cobana Hammock er et flot og virkelig gennemtænkt produkt til haven og terrassen. Der er syet to ergonomisk formede metalstænger ind i den, som sikrer, at den holder formen. Cobana Hammock har derfor en fantastisk komfort, og det er den bedste hængekøje til at slænge sig i. SACKits DNA er selvfølgelig også tydelig i denne hængekøje med stativ. Langs kanterne er der smukke håndsyede hørsting, som giver designet kant og tilføjer en fin detalje.

Bidro aflang Ledflex

En hængekøje af høj kvalitet

SACKits Cobana hængekøje på stativ er lavet i slidstærke materialer, som gør at den kan stå udenfor uden bekymringer. Cobana stoffet er vandafvisende – det har nemlig en coating på indersiden, som sikrer at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Cobana serien er tilmed lavet i et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Cobana stoffet har en lysægthed på 7-8, hvor 8 er det bedste på lysægthedsskalaen. Dit stativ til din hængekøje er lavet i kvalitetsbevidst og stabilt aluminium. Stativet ruster ikke, så det kan du sagtens lade stå ude – også selvom det dårlige vejr melder sin ankomst.

Hvorfor vælge en hængekøje med stativ?

Med din Cobana hængekøje på stativ er det blevet nemt og bekvemt at flytte den rundt i haven. Med stativets lette vægt på kun 13,7 kg, kan du uden besvær flytte din hængekøje med stativ mellem dine yndlingsspots. Fang solens stråler eller gå i skyggen – uanset hvad er der garanti for afslapning lige der, hvor du ønsker det.

Vejl. udsalgspris 4.498 kr. Se mere på sackit.dk

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe