Tip: Vælg det rette låsesystem til din virksomhed

stor gammel nøgle
(sponsoreret indhold)

Skal du vælge et elektronisk eller et mekanisk låsesystem til din virksomhed? Allerførst så er det nok meget rart lige at slå fast, hvad forskellen på de to er. Ved de mekaniske låsesystemer bruger du en fysisk nøgle til at få adgang, mens du ved et elektronisk låsesystem bruger en brik, kode eller noget i den dur. Hvornår giver det mening at vælge det ene låsesystem, og hvornår skal det andet vælges?

Overvej et EVVA-låsesystem til din virksomhed

Leder du efter et elektronisk eller et mekanisk låsesystem, kan du fx finde et EVVA låsesystem her, da østrigske EVVA er velbevandret inden for begge typer. Et mekanisk låsesystem giver mening at vælge, når nøgler ikke skifter ejer så ofte. Hvis du har et lille værksted kørende med nogle få, loyale medarbejdere, så er der ikke den store grund til ikke at lade dem få en nøgle til at lukke sig selv ind.

Bidro aflang Ledflex

Gør det nemt at administrere adgang til virksomheden

Omvendt kan det være, du har en virksomhed, hvor der er stor personaleudskiftning, så mange folk ikke bliver i virksomheden mere end nogle måneder eller et par år. Her er det vigtigt at skaffe dig et låsesystem, hvor du hurtigt kan fjerne folks adgang til at lukke sig selv ind ved fx at skifte kode eller at gøre bestemte brikker inaktive. Den mulighed får du, når du skaffer dig et elektronisk låsesystem.

Sørg for at sikre din virksomhed på flere måder

Selvfølgelig er det at få et låsesystem blot ét aspekt af det at sikre din virksomhed mod ubudne både gæster og indbrudstyve. Videoovervågning, indbrudsalarmer og mekanisk sikring, fx sikringsgitre, er også værd at overveje som supplement til dit låsesystem. Så du har faktisk mange produkter at tage stilling til, når målet er at sikre virksomheden. Men et godt låsesystem er klart noget af det vigtigste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe