KONKURRENCEN ER SLUT! Vinderen har fået direkte besked.

konkurrence

Vind et lækkert spa-ophold på Ystad Saltsjöbad

Vind en mindeværdig spa-oplevelse og spa-ophold

På Skånes smukkeste kyst ved Österlen ligger Ystad og lige ved stranden finder du Ystad Saltsjöbad. Her har du mulighed for at vinde et lækkert spa-ophold for 2 personer: The Creek Spa Experience.

Ystad Saltsjöbad er Skandinaviens førende feriested og ligger kun 50 minutter fra København. Spa-opholdet inkluderer bl.a. lækker 3-retters aftenmenu, skøn morgenmadsbuffet og 2 timers forførende ”The Creek Experience Spa ritual”.

Bidro aflang Ledflex

Konkurrencepræmie

The Creek Spa Experience indeholder:

  • 1 overnatning for 2 personer
  • 3-retters aftenmenu
  • The Creek Experience Spa ritual – 2 timer
  • Adgang til Lido Club & Spa
  • Adgang til fitness
  • Morgenmad

Ystad Saltsjöbad danner en fantastisk ramme om en spa-oplevelse i skønne omgivelser.

Vinderen trækkes d. 8. marts 2023.

Novasel - Perskindol

Den klassiske og originale resort-følelse

Ystad Saltsjöbad danner rammen for 139 værelser – alle indrettet i charmerende og maritim Newport-stil, der giver en klassisk resort-følelse.

De forskellige køkkener i Ystad Saltsjöbad har én ting til fælles, og det er passionen for rigtig god mad. Du kan nyde smagsoplevelser fra pastalandet Italien, Côte d’Azur, Atlanterhavet eller Hawaii. Alt sammen inden for 500 meter fra hinanden.

Lido Club & Spa

Lido Club & Spa ligger med fantastisk udsigt lige ved havet med fokus på total nydelse. Her er alt hvad du behøver for en mindeværdig spa-oplevelse; opvarmede pools, jacuzzi, sauna, koldt bad, isbad og åben ild.

Når du træder ind gennem glasdøren, er du ved den varme lavvandede pool med en blød understrøm og en indbydende åben ild. Lige udenfor er der fire opvarmede kilder, to på hver side af det store poolhus. Tag et skridt udenfor og indånd den friske havluft, følg gangbroen ned til havet og træd ind i den dejlige tørsauna med en fantastisk udsigt til de bølgende bølger. Du vil opleve hvordan den karakteristiske duft af pebermynte har en opkvikkende effekt på kroppen.

Det lidt lysere Seaview-område har en utrolig udsigt over Østersøen, mens i Lido er lyset dæmpet og den knitrende ild fanger øjet. Når du er tørstig, kan du bare slentre over til Lido Lounge Bar og bestille et koldt glas bobler eller en kop Americano.

Du kan se mere om Ystad Saltsjöbad, de forskellige værelseskategorier, det store udbud af spa-behandlinger og de hyggelige restauranter på www.ysb.se

Du kan også booke ophold på tlf.: +46 411 136 30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe