Konkurrencen er slut! Tillykke til +45 41 41 42 ** vinderen af en Eva Solo FireSpot grill

Eva Solo FireSpot grill

Konkurrence – VIND en flot grill – FireSpot til en værdi af 6.999 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen

Send sms til 1414 med teksten “FireSpot

Deltagelse koster 5 kr. Du kan deltage i konkurrencen én gang om dagen og hvert sms/deltagelse fungerer som et lod i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 15. maj 2023.

Konkurrence for Hus & Have avisens læsere!

Du har nu mulighed for at vinde sommerens nye udendørs favorit – FireSpot grill fra Eva Solo til en værdi af 6.999,- kr.

Bidro aflang Ledflex

Den flotte FireSpot grill er høj og skulpturel med integreret afskærmning for den værste vind. Den kan bruges som grill eller som et hyggeligt ildsted i haven eller på terrassen.

FireSpot fra Eva Solo

Den dekorative grill har mange anvendelsesmuligheder og bliver hurtigt familiens nye samlingspunkt på terrassen.

Sommerens grill – det nye dekorative samlingspunkt

Den dekorative FireSpot grill i corten stål har mange anvendelsesmuligheder, og den vil hurtigt blive familiens nye samlingspunkt på terrassen.

Novasel - Perskindol

Tænd op i den og tilbered sommerens lækre grillmad på den medfølgende grillrist. Grillristen i rustfrit stål er udstyret med håndtag, som gør risten nem at håndtere. Den kan justeres i højden, alt efter formål. Rustfrit stål opnår en god, høj varme og giver de perfekte grillstriber. Den integreret afskærmning beskytter ilden mod den værste vind. Det skulpturelle og rustikke udtryk gør FireSpot grillen til et smukt element på terrassen, selv når den ikke er i brug. FireSpot grillen tåler at stå ude hele året. Vind og vejr er med tiden med til at give grillen en karakterfuld patina, som kun vil gøre det smukkere. Rusten smitter ikke af som anden rust, men små pletter eller afvask kan dog forekomme.

FireSpot grillen er fremstillet i corten stål. Grillen er nem at vedligeholde og kan evt. vaskes med vand og blødbørste. Grillrist og bundrist er fremstillet i rustfrit stål. Begge tåler maskinopvask og kan rengøres med grillbørste. Nemmere bliver det ikke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe