Konkurrencen er slut! Vinderen har fået direkte besked.

Grøntsagsbogen af YouTube stjerne Huw Richards

Vind Grøntsagsbogen – sådan toptuner man sin køkkenhave

Grøntsagsbogen

YouTube-stjernen, Huw Richards, udgiver sin 3. havebog på dansk. Bogen er spækket med gode råd om, hvordan man toptuner sin køkkenhave – uden at blive stresset og ruineret.

Grøntsagsbogen af YouTube stjerne Huw Richards
Grøntsagsbogen af Huw Richards

Første havevideo som 12-årig

Millioner har set Huw Richards over skulderen, siden han som bare 12-årig lagde sin første havevideo ud på YouTube. I dag har han mere end 600.000 følgere. Og det er ikke, fordi han er ung med de unge eller laver en masse støj for at blive set. Huw Richards er en beskeden mand, der ganske enkelt brænder for at give andre mulighed for at få naturen ind under huden, og finde den ro og nydelse ved at dyrke sin egen mad. Det er hans mission, som han selv kalder det.

Bidro aflang Ledflex

Grøntsagsbogen – Undgå stress og dyrk havefællesskaber

Huw Richards er ingen fanatiker, men meget inspireret af permakulturens dyrkningsprincipper, men han bygger sine metoder på egen erfaring. Uafbrudt suger han til sig af ny viden for at gøre grøntsagsdyrkning så optimal og klimavenlig som overhovedet muligt. Notesbogen, som han noterer sine erfaringer og nye ideer i, er hans vigtigste haveredskab. Planlægning er hans løsning på at undgå stress, og havefællesskaber ser han som en kæmpe resurse, der gør det muligt at opnå meget mere.

Forfatter: Huw Richards
Oversætter: Bo Egelund
Format: Indbundet, 224 sider
ISBN: 978-87-931-5983-9
Vejl. udsalgspris: 248,-

Nærmeste forhandler oplyses på:
Koustrup & Co.: +45 44 95 17 77 / www.koustrupco.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe