Er du træt af at vente på kogende vand til kaffen?

kogende vand

Dette indhold er sponsoreret

I nogle danske hjem skal man vente lang tid på, at vandet i hanen bliver varmt nok til at vaske op. Der ryger mange spildte liter vand i afløbet, før man får set sig om. Lige så længe skal man vente, når man prøver at koge vand til kaffen eller te. Er du ikke den tålmodige type, kan dette være lidt af et irritationsmoment. Det er her Quooker Flex vandhanen kommer ind i billedet.

Bidro aflang Ledflex

Når man har travlt eller hungrer efter kaffe og te

Det kan være frustrerende at skulle vente på elkedlen, når du står klar med morgenmaden og inden længe skal ud ad døren. Men uden en kop kaffe eller te fungerer du bare ikke. Når elkedlen endelig er færdig, har du så få minutter tilbage, at du brænder ganen mere, end du nyder den varme drik. 

Quooker Flex vandhanen eliminerer dette problem. Find din Quooker Flex pris her og nyd dine morgener uden al for meget stress. Eller hyggeaftener med utålmodige gæster, du har lovet en kop te.

Kogende vand på ingen tid

På ingen tid skifter hanen til spilkogende vand, som du kan bruge til alle varme drikke. Du kan endda udnytte det kogende vand til at formindske kogetiden på komfuret. For når først vandet har ramt kogepunktet, så bruger du mindre strøm på for eksempel at lave pasta. 

Novasel - Perskindol

Så selvom prisen for hanen ligger i den lidt dyre ende, sparer du både strøm og varme. Skulle du af en eller anden grund ikke være tilfreds med købet, har du fuld returret inden for de første tre måneder.

Almindelig koldt og varmt vand

Lige så hurtig Quooker hanen er til at koge vandet op, lige så hurtig skifter den mellem koldt og varmt vand. Har du lige brugt kogende vand og bliver børnene tørstige, kan du i løbet af nogle sekunder tilbyde dem iskoldt vand. Det samme efter et uheld eller hvis nogen har beskidte fingre. Tænd for varmen og mærk hvordan det skifter med det samme. 

Vandhanen har en udtagelig slange, der gør det nemmere at vaske op og skylle flere ting af på én gang. Heldigvis behøver du ikke bekymre dig om at komme til at tænde for det kogende vand, mens du står og skyller grøntsager. Hanen er nemlig smart nok til at vide, hvornår du har taget slangen ud, hvilket gør det umuligt at tænde for det kogende vand.

Gør dig klar til morgener, der byder på mange flere kaffestunder, og hyggeaftener med venner, hvor du kan bruge meget mere tid med dem end i køkkenet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe