Herregårdssten: Den Populære Belægningssten i Danmark

belægningssten

Hvis du er på udkig efter en smuk og billig belægningssten, er herregårdsten det perfekte valg.

Denne type belægningssten er populær i Danmark, hvor den ofte bruges til indkørsler, terrasser og trapper. Den findes i mange forskellige størrelser, farver og typer, så du kan finde den perfekte til dine behov. Desuden er herregårdssten støbt i beton, hvilket gør det til en holdbar løsning, der vil holde i mange år fremover.

Bidro aflang Ledflex

Hvad skal man huske inden man vælger sine herregårdssten?

Da der ikke er stor forskel på de forskellige typer, kan du lige så godt købe de billigste herregårdssten, du kan finde. Der er dog stadig nogle faktorer, som du skal huske at tage hensyn til.

Størrelse

Hvilken størrelse har du brug for? Hvis du f.eks. skal bruge dem til en indkørsel, er det vigtigt, at de er tykke nok til at modstå køretøjernes vægt. Som udgangspunkt anbefaler vi, at de er mindst seks centimeter tykke. Men hvis køretøjerne er tungere end normale biler, skal de være endnu tykkere.

Novasel - Perskindol

For at få en idé om, hvilken størrelse du kan få brug for, kan du tage et kig på de forskellige guide til størrelsesangivelse af herregårdssten.

Hvis du leder efter herregårdssten i en anden størrelse, kan du kontakte din brolægningsleverandør for at høre, hvilke muligheder der er tilgængelige

Farve

Farven på stenene på palæet er også en vigtig faktor at tage hensyn til. Ønsker du en lys eller mørk sten? En natursten eller en med en mere poleret overflade? Igen, tag et kig på de forskellige muligheder for herregårdssten, der findes, og beslut dig for den bedste til dine behov.

Leveringstid

Endelig må du ikke glemme at spørge din leverandør af belægningssten om leveringstider og omkostninger. Nogle leverandører kan måske levere stenene direkte til dit hjem, mens andre måske kræver, at du henter dem i deres butik. Sørg også for at spørge om installation – mange leverandører af belægningssten kan installere herregårdsstenene for dig, men der kan være ekstra omkostninger forbundet hermed.

Kontakt en leverandør af belægningssten i dag for at få mere at vide om herregårdssten og de forskellige muligheder, der er til rådighed. Du vil ikke blive skuffet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe