Pep din stue op med møbler i utraditionelle farver

farver og møbler

Betalt indhold

Det er ikke alle, der ønsker at have monotone møbler i stuen. Flere og flere begynder at vise interesse for at have mere farverige møbler i stuen. Det kan der naturligvis være flere årsager til, men hos mange er årsagen, at det kan virke mere energisk og livligt.

Bidro aflang Ledflex

Har du selv et ønske om at peppe din stue lidt op, kan en farverig sofa være en glimrende måde at gøre det på. Der findes nemlig et hav af farverige sofaer på det danske marked, hvorfor der naturligvis også findes noget, der falder i din smag.

Sofaen er det mest iøjnefaldende møbel

I og med, at det er sofaen, der er det mest iøjnefaldende møbel, vælger mange denne, hvis de vil have et mere farverigt og prangende møbel ind i stuen. Det gøres dog ikke kun fordi det er et stort møbel. Det skyldes også, at det ofte er det bærende element i indretningen.

Beslutter man sig for at investere i en meget farverig sofa, vil det dermed afspejle sig i resten af indretningen. Dette er ganske enkelt ikke muligt at undgå, da det som regel er sofaen, der er det første møbel, man ser, og derfor smitter det af på resten af indretningen.

Novasel - Perskindol

Det er ikke noget for alle

Indretning handler om egne præferencer. Derfor er det heller ikke sikkert, at en farverig sofa er noget for dig. F.eks. kan man finde et stort udvalg af grønne sofaer, men er du ikke til grøn, vil du næppe støde på én eneste sofa blandt dette udvalg, der falder i din smag.

På trods af, at det er blevet moderne med farverige og prangende møbler i stuen, skal du derfor ikke føle dig forpligtet til at have det. Er du typen, der er glad for sorte, grå eller hvide møbler, er der naturligvis intet, der står i vejen for, at du holder dig til dette.

Sofaen er ikke den eneste mulighed

Blandt mange af dem, der har et ønske om at bringe flere farver og mere liv ind i stuen, er det sofaen, der står for skud. Det betyder dog ikke, at det er den eneste mulighed. Ønsker du at købe en grøn eller rød lænestol, kan det naturligvis have præcis samme effekt.

Inden du kaster dig ud i at købe farverige møbler, skal du dog overveje det nøje. Det kan virke som en frisk tilføjelse til din indretning, men du skal være sikker i din sag. Er du ikke det, er der desværre en stor risiko for, at du ender med at fortryde dit valg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe