Hvilke jobmuligheder findes der som sygeplejerske?

sygeplejerske

Sygeplejefaget er et stort og vigtigt fag, som er med til at holde samfundet kørende dag og nat. Der er mange forskellige arbejdsmuligheder inden for dette fag, så hvis du er nyuddannet eller blot savner fornyelse i dit arbejdsliv, kan du her få inspiration til, hvordan dit drømmejob kan komme til at se ud i fremtiden.

Bliv rådgivende sygeplejeske

Hvis du er uddannet sygeplejerske, kan du vælge at blive rådgivende sygeplejerske. Det er et job, som kan tilpasses efter dine behov, hvor man selv bestemmer over sin egen arbejdssituation. Kombiner eventuelt dette job med et nordisk eventyr og søg ansættelse hos Agila som konsult sjuksköterska, der giver dig mulighed for opgaver i hele Sverige og Norge, både dag, nat, fuldtid og deltid alt efter, hvad der passer bedst for dig. Man bestemmer også selv, om man vil ansættes direkte, eller om man vil fakturere gennem sin egen virksomhed. For at blive rådgivende sygeplejerske ved Agila, så kræver det, at man kan dokumentere relevant uddannelse, at man har eller får et svensk ID, et certifikat fra tidligere arbejdsgiver samt tre referencer. Ellers er det bare at sende en ansøgning afsted og se frem til at tage forskellige sygeplejeopgaver, så det passer ind i din hverdag.

Bidro aflang Ledflex

Blev udsendt som sygeplejerske

Som sygeplejerske er der også mulighed for at blive udsendt til lande, hvor der er brug for ekstra hjælp grundet krig eller konflikt. Hvis man vil ansættes gennem Læger Uden Grænser, så kræver det bl.a. at man har gode sprogkundskaber, at man er villig til at arbejde i usikre områder, og at man har været på arbejdsmarkedet i minimum fire år forinden. Desuden får man tildelt meget ansvar ude i felten, så det er et job, der kræver en stærk mentalitet og dyb seriøsitet. Til gengæld bliver forskellen gjort lige der, hvor der er allermest brug for det, og du er en del af det! 

Hjemmeplejen

Et andet meget vigtigt område i sundhedsvæsenet er hjemmeplejen, hvor man kan arbejde som sygeplejerske. Her kommer man meget tæt på borgerne i deres eget hjem og bidrager til, at de kan blive ved med at opretholde deres hverdag derhjemme frem for at komme på plejehjem lige så snart, der er brug for lidt hjælp til at klare de daglige gøremål. Man får mulighed for at gøre en kæmpe forskel for andres tilværelse, hvor der er brug for omsorg og faglighed på højt niveau. Hjemmeplejen er i den grad hverdagens helte, der sørger for, at  den ældre generation, som er grunden til, at nyere generationer er blevet til, får en værdig alderdom, hvor de bliver respekteret og set. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe