Låsesmeden kan optimere sikkerheden overfor indbrud

nøgle skal være sikkerhedsgodkendt af låsesmeden

Har du brug for en låsesmed til at optimere sikkerheden overfor indbrud?

Det er ikke kun det at hjælpe dig med at komme ind i dit hjem, hvis du har låst dig ude, som en låsesmed kan hjælpe dig med. En af de ting som er låsesmedens fornemmeste opgaver er, at hjælpe dig med at låsesikre og indbrudssikre dit hus. Så indbrudstyven ikke kommer indenfor, mens du ikke er hjemme. Der er selvfølgelig mange muligheder her. Både i form af elektronisk overvågning og alarmer. Men det kan ikke stå alene, hvis du gerne vil sikre dit hjem mest optimalt. Der skal både sættes ind på vinduer, døre og andre indgangssteder med sikkerhedsgodkendte foranstaltninger. Vil du gerne vide mere, så klik her og få mere information omkring hvordan du bedst muligt indbrudssikrer dit hjem.

Få indbrudssikret din ejendom allerede i dag

Der er ingen tid at spilde, hvis du gerne vil være helt sikker på at indbrudstyven forgæves kommer forbi din adresse. Du kan kontakte din autoriserede låsesmed i dag, hvis du gerne vil have den bedste vejledning til, hvordan du optimerer sikringen af dit hjem. Det gælder både en gennemgang af vinduer og døre. Det er selvfølgelig også en mulighed at få gennemgået dit låsesystem og sikre at det lever op til kravene. Dernæst har du klare ord for, hvor du eventuelt kan sætte ind for at gøre dit hjem endnu mere sikkert.

Bidro aflang Ledflex

Forsikringen kan stille krav til dine døre, vinduer og låse

Der findes en sikkerhedsklassificering af låse. Nogle forsikringsselskaber stiller krav til, at de låse du har siddende i døren skal være af en vis standard. I hvert tilfælde hvis der skal være tale om en forsikring der dækker for eventuelt indbrud. Der er tale om endnu større krav for virksomheder, hvis de skal forsikres fuldt ud. Lokationen for din virksomhed kan også have betydning for, hvor meget og hvordan du skal sikre dine bygninger for at forebygge indbrud. Skal du have gennemgået virksomhedens indgange, døre, vinduer eller porte og postkasser, så kan du kontakte din lokale låsesmed for hjælp. Så er du nemlig helt sikker på, at du kan få erstatning fra din forsikring, hvis uheldet skulle være ude og der kommer indbrud på ejendommen. Hvis det allerede er sket, er det også din låsesmed der kommer ud og tjekker omgivelserne. Her er det kun en fordel hvis der er kendskab til de låsemekanismer der findes i virksomheden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe