Indretning: Se disse 6 gode indretningstips

indretning med plakat
(sponsoreret indhold)

6 gode indretningstips til dig som trænger til forandring

At ændre på indretningen i hjemmet, kan have mange fordele med sig. Nogle gange trænger vi mennesker bare til lidt forandring, hvad enten det drejer sig om små ting eller store ting. Indretningen er dog et projekt som er let at gå til, og så kan det bringe mange gode ting med sig. Læs med her.

1. Dekorer dine vægge anderledes

Der er rigtigt mange muligheder forbundet med væggene og udsmykningen. Det er ganske normalt i de danske hjem, at væggene er hvide. For at gøre disse blege vægge lidt sjovere, kan du finde en stor og flot farverig plakat. Plakater er ganske moderne for tiden og de kan gøre enormt meget for rummets look. Hvad enten du er til band plakater, kunstplakater eller informative plakater, så kan du pryde væggene med indrammede varianter af disse. Hæng dem gerne asymmetrisk, for lidt mere spil på væggene.

Bidro aflang Ledflex

2. Overvej tapet til væggene i din indretning

Der findes rigtigt mange fede muligheder for at dekorere hele eller dele af væggene i et rum med spændende tapet. F.eks. kan du gøre oplevelsen i rummet særdeles unik ved at benytte fototapet med en flot jungle på, på én enkelt af væggene. Du kan også overveje den flotte sort/hvid New Yorker-stil med fototapet fra NYC. Fototapet er ganske populært og kan gøre meget for et enkelt rum i hjemmet. Er du naturmenneske er der således også et hav af flotte billeder, som fås som tapet.

3. Ind med en masse planter

Der sker bare noget når grønne planter bruges som en del af indretningen. Hvis du ikke allerede ejer en masse eksotiske planter, så er det med at gå på tilbudsjagt. Mange grønne planter er ikke bare sunde for helbredet og indeklimaet, men også i forhold til æstetik og hygge.

4. Mal på dine gamle møbler

Hvis du gerne vil have udskiftet nogle af dine gamle møbler på grund af farven og standen eksempelvis, så kan du hoppe ud i et DYI-projekt. Hvis du har en gammel trælænestol, så kan du købe forskelligt træmaling og eventuelt ompolstre den. Det er kun kreativiteten, som sætter grænser og du kan altså spare en hel del penge ved at give nyt liv til møblerne på denne måde.

Novasel - Perskindol

5. Skal det være hyggelig boheme-stil i din indretning

Hvis du godt kan lide farver, alternativ indretning og masser af hygge stemning, så kan du måske overveje at indrette hele eller dele af hjemmet efter denne stil. Har du en balkon eller terrasse, kan du eksempelvis lave farverige siddepladser med træpaller og masser af farverige puder. Du kan også tænke flotte orientalske lamper eller lyskæder ind i forhold til denne stil. Find gerne inspiration fra nettet for flere boheme-tips.

6. Minimalistisk og nordisk indretning

Hvis rene linjer og ryddelighed er det, som du savner, så kan det være relevant at skille sig af med nogle møbler eller ting. Du kan finde mørke simple møbler og erstatte dem du har i forvejen f.eks. Det kan være at denne ændring med at gøre hjemmet mere minimalistisk er lige præcis dét, som du trænger til i dit liv.

Find 6 gode indretningstips …

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe