Sådan fornyer du din boligindretning

Sæt mange mindre buketter sammen for en indretning med et tvist.

Synes du også årets første måneder er mørke og kedelige, så vend blikket lidt indad. Ind i boligen, hvor du med små ændringer kan løfte humøret ved at forny din boligindretning. Der skal faktisk ikke så meget til, for at hyggen spreder sig i hjemmet, og din indretning kan gøre alt.

Så kan du bagefter glæde dig til forår og lysere tider, og til at du kan komme i gang med at indrette havens rum.

Bidro aflang Ledflex

Sådan fornyer du din boligindretning

Nye puder eller tæpper som boligindretning

Det er måske slet ikke nødvendigt at anskaffe sig en ny sofa, for nye puder eller pudebetræk kan gøre en stor forskel for indretningen. Eller måske en ny lækker plaid. Det vil helt sikkert ændre udtrykket og måske hele stilen i din boligindretning. Prøv med nye farver, materialer eller mønstre.

Blomster der løfter indretningen

Ja, der er vel ikke meget der kan løfte humøret som en smuk buket blomster. Friske blomster, som tulipaner eller forårsløg er ganske enkelt en hyggespreder og gør noget godt for enhver bolig og indretning. Prøv også med grene fra haven eller fra blomsterhandleren.

Et kig på reolen

Er reolen eller skænken blevet lidt kedelig at se på, eller måske lidt for rodet? Prøv at rydde det hele og start forfra. Måske det vil pynte at bytte om på bøger og billeder er børnene, eller indretningen bare skal se helt anderledes ud.

Novasel - Perskindol

Derfor giver tæpper hygge i boligen og fornyer indretningen

Et tæppe under sofabordet gør underværker for indretningen. Det samler rummet og gør sofahjørnet -området mere varmt og hyggeligt. Eller brug små tæpper ved sengen. På den måde kan du skabe en lækker hotelstemning.

Lamper giver en lysende indretning

Er din bolig for mørk, er der ikke noget der kan løfte humøret som ekstra lys. Man kan ligefrem vænne sig til, at der ikke er lys nok. Når der så endelig kommer en ekstra lampe indenfor, er det svært at forstå, den ikke blev anskaffet noget før. Der er et utal af flotte bordlamper, og så behøver du ikke at skulle hænge op eller bore. Med en ny bordlampe kan du også hurtigt ændre stilen og udtrykket i stuen eller soveværelset. Du kommer ikke i mål med din boligindretning, hvis du ikke har lys nok.

Brug levende lys hele året

Stearinlys hører ikke bare julemåneden til. Levende lys ER bare hyggespredere i indretningen, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du vil indrette med lys. Sæt f.eks. flere forskellige lysestager sammen på en bakke, eller vælg én flot og stor til spisebordet. Sådan fornyer du din boligindretning på en enkel måde.

Få nyt badeværelse med ny indretning

Et nyt badeværelse? Mindre kan måske også gøre det. Nye håndklæder, i en farve du bedre kan lide end dem du allerede har, kan gøre en stor forskel. Sådan fornyer du din boligindretning, også på badeværelset. Køb også en lækker håndsæbe og håndcreme. Det kan hurtigt give indtryk af ´behagelig spastemning på badeværelset.

Sådan fornyer du din boligindretning uden de helt store ændringer og udgifter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe