Brug kunstgræs til legepladsen i haven

børn der leger i regnvejr

(sponsoreret indlæg) Brug kunstgræs til legepladsen i haven

Når du hører om kunstgræs, er det som regel i sammenhæng med sport, hvor kunstgræsbaner ses anvendte oftere og oftere. Det kan der være flere grunde til, men en af de helt store grunde er helt klart, at det kræver noget mindre vedligeholdelse at bruge en kunstgræsbane, end det gør at bruge rigtigt græs, der skal klippes og vandes for at holde den pæn og brugbar. Kunstgræs kan dog også bruges i hjemmet, og er f.eks. optimalt til en legeplads i haven.

Bidro aflang Ledflex

Lav vedligeholdelse

Normalt græs er jo så at sige en levende organisme, og derfor har det også forskellige behov, der skal være opfyldt, hvis det skal holde sig flot og levende. For det første har græs brug for vand, og hvis dette ikke kommer naturligt – hvilket det dog ofte gør i Danmark – er det altså noget, du aktivt skal sørge for. Derudover skal det også klippes, hvis det skal være flot at se på, men her er der også mange danskere, der efterhånden har fået robotter.
Kunstgræs vokser ikke, og derudover er der heller ikke noget, som skadedyr kan bo i og leve af – der er altså stort set ingen vedligeholdelse ved kunstgræs i modsætning til levende græs.

Kunstgræs giver god sikkerhed på legepladsen

Som forælder er dit barns sikkerhed helt sikkert også vigtig for dig, og derfor kan der også godt være visse bekymringer forbundet med, når dit barn leger i haven. Legepladser kan nemlig godt indeholde tårne, rutsjebaner eller gynger, hvor barnet kan falde fra og slå sig. Kunstgræs er dog som regel lidt bedre at falde på, da det er blødere, og også tager mere af slagkraften fra faldet. Derfor kan du faktisk være noget mere tryg ved at have et kunstgræsunderlag på legepladsen, end du kan ved at have normalt, levende græs.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du få smart belysning i haven.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe