Uderum med smart belysning

udebelysning

Med corona og lockdown fik natur og frisk luft en helt ny betydning for mange danskere. Haven er et pusterum, hvor vi tilbringer mere tid end nogensinde før. Havesæson er nu over os, og med havebelysning fra Philips Hue kan du skabe funktionelle og personlige uderum.

Efter et år med nedlukning, hvor de fleste af os har tilbragt meget tid i hjemmet, er haven blevet udnyttet som aldrig før. Hver en solstråle og krog tæller, og hvad end det er i sommerhuset, i kolonihaven, på altanen eller i baghaven, så tilbyder naturen og den friske luft et pusterum, som mange har behov for.

Trenden med og behovet for at gøre uderummet til en integreret del af hjemmet stiller nye krav til, hvordan vi bedst indretter os udendørs. Haven og altanen skal være funktionelle og indbydende rum, da de giver enestående mulighed for at skabe mere plads.

Bidro aflang Ledflex

“Med foråret og sommeren trækker endnu flere udenfor, og selvom Danmark så småt åbner op, går vi en tid i møde, hvor byrummet stadig er lukket meget ned særligt ud på aftenen og nattetimerne. Her tilbyder haven et alternativt rum for hygge, selskab og selvfølgelig afslapning – og netop her er belysningen af vores uderum så vigtig, da den giver os flere timer under åben himmel,” siger haveekspert, Jesper Corfitzen.

Fleksible produkter giver personligt lys i dit uderum

Philips Hue tilbyder et stort udvalg af udendørsbelysning med lav spænding, hvilket betyder at produkterne let kan installeres, uden det koster dyre elektrikertimer. Lamperne er fleksible og kan rykkes rundt, helt som det passer til dit behov. For eksempel kan bedlamper placeres ved hjælp af spyd, der stikkes i jorden, og da produkterne er med lav spænding, kan de let flyttes fra sted til sted. Andre Philips Hue produkter til uderum inkluderer light strips, spots, væglamper, piedestaler og bedlamper, der samlet giver uanede muligheder og fleksibilitet for din helt personlige belysning.

udebelysning
Skab spændende effekter i haven med Philips Hue.

Skab et funktionelt og charmerende uderum med smart belysning

Jesper Corfitzen giver her 5 gode råd til, hvordan du ved brug af Philips Hue intelligent udendørsbelysning nemt kan indrette dine udeområder, så du får mest muligt ud af dem.

Novasel - Perskindol

1 Indret haven i rum og oaser

Ved at opdele haven i sektioner sikrer du en optimal udnyttelse af hver en krog. Det kan være med et udekøkken, et loungeområde, eller et legeområde. Du kan indramme og opdele rummene ved hjælp af lys, der giver en naturlig opdeling uden at optage noget af pladsen. Med Philips Hue-produkterne kan du f.eks. markere de forskellige oaser ved brug af farver.

2 Skab fokus på flora

Blomster og træer er smukke i dagslys, men bliver ofte glemt, når mørket falder på. Ved hjælp af Philips Hue Lily spotlamper kan du nemt sætte fokus på blomster og buske efter mørkets frembrud, og fortsat nyde synet af de smukke farver og former, der udspiller sig udendørs hele året rundt.

3 Oplys terrassen eller altanen

I sommermånederne nyder vi gerne tiden udenfor på terrassen eller altanen, men om aftenen bliver det ofte for mørkt, og vi trækker indenfor. Dette kan man afhjælpe ved at montere lys, der tænder, når solen går ned. På den måde indbyder du både gæster og dig selv til at bruge udendørsarealerne lidt mere, og så skaber det bare en rigtig hyggelig stemning.

4 Sæt stemningen med farvet lys

Vil du skabe et helt unikt uderum, der passer til enhver lejlighed? Så kan Philips Hue også hjælpe med lamper, der kan lyse i forskellige farver, der giver en helt særlig stemning. Via appen, en fjernbetjening eller med stemmen kan du ændre farverne i lamper og spots, så du skaber lige den stemning, du ønsker. Du kan selvfølgelig også vælge det klassiske varme hvide lys til at oplyse altan eller have.

5 Byd velkommen med lys

Det er populært at lave mange bede og hyggelige finurligheder rundt i haven, men de bliver ofte væk i mørket. Det er en god idé at lave stier, der oplyses af bedlamper eller piedestaler. På den måde kan du og dine gæster nemt og ubesværet komme hele vejen rundt i haven. De lave lamper er også gode, hvis du vil oplyse vejen op til hoveddøren, så dine gæster føler sig velkommen, allerede når de ankommer på adressen. Med en Philips Hue Outdoor Motion Sensor kan lyset også tænde automatisk ved bevægelse.

Brug af Philips Hue udendørsbelysning kræver en Philips Hue Bridge for at kunne gøre brug af alle funktionerne.

Skab et funktionelt og charmerende uderum med smart belysning fra Philups Hue.

LÆS OGSÅ: Se her hvordan du kan indrette haven som et “fitnesscenter” med en havetræner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe