En smuk buket blomster er den bedste hilsen

Blomster bundet i en smuk buket fra Interflora

Er der noget der kan gøre os mennesker glade, ja så er det i alt sin enkelthed friske blomster. En flot buket i en fin vase på spisebordet eller vindueskarmen er nærmest som en del af indretningen. Det frisker indretningen op og gør boligen både indbydende og rar at være i. Også planter og blomster i bede og krukker i haven og på terrassen er noget vi glædes over. Mulighederne for sorter og farver er næsten uendelige, og uanset om du holder af en parklignende have eller er mere til biodiversitet og grøftekantsplanter, så kan du glæde dig over blomsters dufte og farver.

Glæden ved en smuk buket

Smukke buketter findes heldigvis hele året. Blomster kan erstatte hinanden i sorter, vækster og farver. Så selv om der er visse sorter, der er sæsonbetonede, så er det altid muligt at kunne glædes over at have friske blomster i boligen.

Bidro aflang Ledflex

En frisk og smuk blomsterbuket er en af de få ting, som alle sætter pris på. At blive overrasket af et bud, der ringer på døren med en smuk buket spreder glæde. Og Interflora har gjort det nemt at forkæle én du holder af.

Vil du overraske én du holder af, fejre en særlig anledning eller måske sige tak for sidst, er Interflora ikke længere væk end et par klik. På Interflora kan du nemt finde en smuk buket, der matcher dine ønsker om størrelse, farver samt den prisklasse du beslutter dig for.

Du kan gøre overraskelsen mere personlig

En smuk buket blomster behøver ingen anledning – andet end en betænksom tanke. Men hvis du benytter dig af Interfloras unikke udbud af smukke buketter til f.eks. en fødselsdag, et jubilæum, Valentinsdag, Mors Dag eller Fars Dag kan du fuldende overraskelsen med dit eget personlige kort. Det er gjort muligt at designe personlige kort på hjemmesiden, samtidig med at du bestiller dine blomster online.

Novasel - Perskindol

Vil du hellere vælge et færdigt kort, vælger du nemt et kort fra sortimentet og skriver din personlige hilsen. Interflora sørger for, at kortet bliver printet på flot kvalitetspapir, og leveres sammen med den fine buket.

blomsterbuket leveret af Interflora

Billedtekst: Vil du overraske én du holder af eller fejre en begivenhed kan du nemt gøre det online uanset hvor du befinder dig.

Friske blomster holder længere

Friske blomster holder selvfølgelig længere. Når du handler blomster, kan du sikre dig, at det er de mest friske, du får med hjem. Din buket holder længere, hvis du sørger for at skifte med frisk vand hver dag. Husk at løgblomster som f.eks. tulipaner skal have koldt vand, og en buket roser holder længere, hvis du giver stilken et snit på skrå og stiller dem i varmt vand.

Hos Interfloras leverandører vælges altid de friskeste blomster til buketter. Det er din sikkerhed for, at modtageren får glæde af din hilsen og den fine buket så længe som muligt.

Ønsker du mere end friske blomster

Vil du overraske med noget mere eller andet end en smuk buket, har du også mulighed for at vælge en lækker gavekurv online. Du kan frit selv sammensætte en unik gavekurv med lækker chokolade, god vin eller øl, skønne snacks og meget mere.

Dag-til-dag-levering

Interflora har leveret unikke og personlige blomsterhilsner siden 1925 og er eksperter i landsdækkende blomsterservice af friske og smukke buketter. Servicen tilbydes til både private, offentlige og virksomheder.

Er du pludselig kommet i tanke om en anledning, der fortjener en personlig overraskelse tilbydes dag-til-dag-levering. På hverdage kan du afgive din bestilling inden kl. 14, og Interflora sørger for levering samme dag.

Når du afgiver din bestilling er det selvfølgelig også muligt at vælge en specifik leveringsdato, ligesom det er muligt at få leveret til hospitaler og kirker.

Interflora har gjort det nemt og sikkert at overraske én du holder af, eller fejre en begivenhed og anledning – også selv om det er langt fra, hvor du befinder dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe