Få din bolig til at blive mere grøn

Hold varme med varmepumpe
Sponsoreret indhold

Få din bolig til at blive mere grøn

Om sommeren kan det være rart, hvis ens hjem er godt nedkølet, men det kan godt være svært, især hvis solen skinner højt på himlen. Så kan det være en fordel at rulle gardinerne for. På den anden side er det rart, hvis hjemmet er varmt om vinteren, så man ikke fryser. Det kan være svært at finde en balance, derfor kan det være en god idé at have varmepumper. Varmepumper er en smart løsning, da de udnytter varmen i luften udenfor til at opvarme hjemmet med. Derudover har den også den modsatte effekt, da den også kan køle hjemmet ned. Fordelen ved varmepumper er, at de kan bruges hele året rundt. Derudover er det også en energivenlig løsning.

En løsning der formindsker CO2

Varmepumper udnytter energien fra luften, hvilket er en god løsning. Samtidig kan man få monteret en luft til vand varmepumpe, hvilket vil kunne give en gevinst fra staten. Staten giver en nedsat elafgift på en luft til vand varmepumpe, da den er grønnere og udleder mindre CO2, end hvis boligen blev varmet op med olie-, gas eller biofyr. Der er mange fordele at hente ved at blive mere grøn. En anden fordel ved luft til vand varmepumpe er, at den er billig at få monteret, derudover kræver den en årlig service.

Bidro aflang Ledflex

Få en billigere varmeregning

Varmepumper kan installeres i alle slags bygninger, og det er lige meget, om der er tale om opvarmning af radiatorer og gulve. Derfor kan du tryg imødekomme sommeren eller vinteren, når din bolig har en varmepumpe, da hjemmet kan opvarmes eller nedkøles. Derudover kan en varmepumpe spare dig op til 70% på varmeregningen, det afhænger dog af boligens nuværende energikilde. Der udledes også mindre CO2. Det er med god grund, at man kan vælge en varmepumpe til hjemmet.

Få din bolig til at blive mere grøn med en varmepumpe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe