Få din have til at skinne igennem med disse 3 tips

3 tips til at få haven til at skinne igennem

(sponsoreret indlæg)

Er din have groet ud af kontrol, og har du ikke overblik over, hvor du skal begynde henne? Få din have til at skinne igennem med disse 3 tips.

Bidro aflang Ledflex

En indbydende have er med til at give et godt førstehåndsindtryk af din bolig, og det er så rart at kunne sidde i haven og nyde udsigten af en velplejet have. Men det kræver en aktiv indsats, hvis haven skal holdes ved lige. Her får du 3 tips til, hvordan du kan få din have til at skinne til sommer.

Klip hækken ned

Har du hække i din have, så har de stor betydning for, hvordan din have ser ud. Derudover har hække en praktisk funktion; at skærme af og give dig privatliv. Hækkeklippere er uundværlige, når det kommer til hækkeklipning. Hos Savdoktoren finder du alt inden for hækkeklippere, så du kan få hækken under kontrol.

Når du klipper hækken ned, bør du tage hensyn til dine naboer. Særligt hvis I deler hæk, kan det være en god idé at tage en snak om, hvor høj hækken skal være.

Novasel - Perskindol

Der er ingen skam i en hjælpende hånd

Er din have vokset sig stor og vild, og har du ikke kræfterne til at tæmme den? Så er der altså ingen skam i at bede om en hjælpende hånd til at få styr på din have. Det kan være, at din familie har lyst til at hjælpe. Hvis ikke, så findes der heldigvis mange haveservicefirmaer, der kan klare det hårde arbejde for dig.

Reparér græsplænen og så nye frø

Er din græsplæne hullet, tør og ujævn? Så kan det gøre underværker for din have, hvis du reparerer græsplænen, der hvor ujævnhederne befinder sig. I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt at give hele plænen en tur. Uanset hvad, så vil en reparation af plænen være med til at skabe en frisk og sund græsplæne.

Få din have til at skinne igennem med disse 3 tips ovenfor.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du lave hyggelige uderum med smart belysning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe