Få hjælp til træfældning og undgå ulykker

Få hjælp og gode råd til træfældning

(sponsoreret indlæg)

Hvis du har et træ i haven, du gerne vil have fældet, kan det godt være meget fristende at gøre det selv – for det kan da umuligt være så svært? Der er selvfølgelig forskel på træer, og et lille pyntetræ med en højde på en halv meter kan du måske godt fælde selv. Men når det kommer til de store træer, begynder det altså pludselig at blive farligt, og her er det sjældent en god ide at gøre det selv.

Bidro aflang Ledflex

Find først ud af, om du må fælde træet

Selvom det i nogle tilfælde kan virke helt absurd, så er det faktisk ikke altid, at du har lov til at fælde træer, du tror, er i din have. Det kan være, at for store dele af træet hænger over eller har rødder i naboens have, eller at det kan blive til stor gene for andre, hvis det bliver fældet. I hvert fald er det en god ide lige at undersøge, om træet må fældes.

Professionelle fagmænd mindsker risikoen

Heldigvis for dig er der jo mennesker, der har specialiseret sig i denne kunst med at fælde træer, så de kan gøre det på en meget mere sikker måde, end du selv ville kunne gøre. At finde hjælp til “træfældning” er som regel det bedste valg, og er i hvert fald det, du bør vælge, hvis du gerne vil være på den sikre side.

Stubfræsning fjerner de sidste rødder

Når træet så er blevet fjernet, vil der som regel være nogle rødder tilbage. Dette er ikke kønt, og det er heller ikke praktisk, hvis du gerne vil have plantet nye træer i stedet for det gamle. Vil du gerne af med disse rødder, kan du få fjernet rødder og stubbe med “stubfræsning”. Som regel kan du her få hjælp af det firma, der også har hjulpet med at fælde træet.

Novasel - Perskindol

LÆS OGSÅ: Se her fordelene ved at kompostere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe