Få styr på at dine låse er godkendt!

Sørg for at dine låse er godkendt

(annonce)

Få styr på at dine låse til yderdøre og havelågen er godkendt!

Bidro aflang Ledflex

Alle døre og låger som er udenfor bør vær forsynet med forsikringsgodkendte låse, hvor den ene er med nøgle på begge sider. Låsene skal være dirke-sikret for at tyven ikke kan dirke din lås op.

Med solide og stærke låse på din havelåse og døre er du mere sikker på at tyven giver op, så du ikke får ubudne gæster i dit hjem

Stort udvalg af låse

I dag findes der et stort udvalg af låse og elektroniske låse i forskellige former og størrelser, så de passer til din havelåge og døre. Alle yderdøre bør vær forsynet med 2 forsikringsgodkendte låse, for så slipper du for at diskutere med dit forsikringsselskab også. Den ene lås bør også være med nøgle på begge sider.

Novasel - Perskindol

Så har du en solid dør og et forsikringsgodkendt låsesystem, gør du det næsten umuligt for en indbrudstyv at bryde ind.

Stigende krav til private

ADVARSEL! Forsikringsselskaberne stiller nu i stigende grad krav til private og deres låse. Kontakt derfor gerne PB Låse & Sikring, og så sender de en låsesmed ud for gratis eftersyn af dine låse.

Når du får PB Låse & Sikring til at montere dine låse i dine døre, kan du være sikker på et udførligt arbejde af højeste kvalitet. For dem er det vigtigste nemlig din tryghed og sikkerhed. Derfor gør de sig altid yderst umage med at montere dit nye låsesystem helt korrekt og går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Så kontakt din låsesmed København, eller din låsesmed i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, og de kommer og laver et gratis sikkerhedstjek.

LÆS OGSÅ: Vil du gerne have en bolig med frisk luft? Se mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe