Find inspiration til nye haveprojekter her

spændende haveplanter med rionet
(sponsoreret indhold)

Find inspiration til nye haveprojekter her

Bruger du en masse tid i din have? Så er du uden tvivl også altid på udkig efter nye og spændende projekter, som du kan lave. Det er bare ikke altid nemt at finde ud af, hvilke haveprojekter man lige skal gå i gang med. Du kan læse videre her for at finde inspiration til nye haveprojekter, du kan starte på.

Et rionet hegn med planter

Der findes uendelige muligheder for, hvad dit næste haveprojekt kunne være. Det kunne for eksempel være en mulighed at anskaffe Rionet hegn, som du kan sætte i haven. Ved dette kan du plante nogle klatre- og slyngplanter, som kan vokse op ad. Det vil være noget, der giver et utroligt smukt resultat til din have.

Bidro aflang Ledflex

Det handler faktisk bare om at få fat i dette rionet hegn, samt de planter, som skal vokse op ad det. Der findes en del forskellige klatre- og slyngplanter, som du kan vælge imellem. Du kan for eksempel vælge en klematis, som er en klatreplante. Denne egner sig rigtigt godt til et rionet hegn, og vil derudover give smukke blomster. Du kan også vælge en plante som klatrehortensia, der igen vil egne sig godt til et rionet hegn.

Et drivhus til haven

Hvis du ikke før har eksperimenteret så meget med at plante diverse mad i din have, kan dette være dit nye haveprojekt. Her kan det være rart med et drivhus. Her er der en masse muligheder for, hvad du kan plante.

Du kan for eksempel vælge at plante nogle jordbærbede, så du om sommeren vil kunne plukke dine egne jordbær i drivhuset. Du kan også plante noget som grønkål, du vil kunne bruge i nogle lækre salater. Det er kun fantasien der sætter grænser. Dette er altså inspiration til nye haveprojekter, som du kan starte på.

Novasel - Perskindol

Find inspiration til nye haveprojekter her – se teksten ovenfor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe