Vidste du at man kan lave god mad på bål

skumfidus over bålfad
(Sponsoreret indhold)

God mad kan laves på bål

Der er mange ting, man kan lave med sine børn, hvis man skal hygge sig. I sommermånederne, hvor aftnerne er lyse, kan man nyde at sidde ude i haven med sine børn. Her kan det være hyggeligt, hvis man har et bålsted. Med et bålsted er det lige meget, om vejret er varmt eller koldt, da man kan varme sig ved ilden, hvis det skulle være en koldere aften. Så hvis man gerne vil have noget stemningsfuldt alternativ til en grill, kan man også vælge et bålfad. Her kan man lave et godt lejrbål lige det sted i haven, som man ønsker.

Et hyggeligt sted sammen med familien

Med et bålfad kan man lave rustik madlavning over bål, derudover kan man også hygge sig med snobrød, ristet skumfiduser eller noget andet lækkert aftensmad på bålet. Der er dog forskel på et bålfad og bålsted. Et bålsted er et fast sted, hvor man kan sidde og hygge og lave mad. Et bålfad kan derimod flyttes rundt i haven, og man kan derfor tage det frem efter behov eller flytte placeringen, hvis det skulle blæse for meget et bestemt sted i haven, så kan man finde et nyt sted, hvilket på mange måder er en fordel. Derudover er det også muligt at benytte et bålfad i midten af bålstedet, herved laver man bålet i fadet i stedet for på jorden.

Bidro aflang Ledflex

Forskellige varianter og typer

Der findes forskellige alternative til bålfade. Hvis man ønsker at lave mad over bålet, kan det være en fordel at vælge et bålfad med rist. En rist kan holde på maden, og derved bliver maden ikke lavet direkte på flammerne, og det kan derfor være nemmere at holde styr på det, især hvis man er lidt nyere i madlavning på bål. Man kan også få bålfad på stativ, fod eller tripod. 

God mad kan laves på bål med et bålfad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe