Få mere tid til afslapning på terrassen

terrasseoverdækning

En terrasseoverdækning i vedligeholdelsesfri materialer giver mere tid til afslapning på terrassen.

Terrassen er i sommerhalvåret midtpunkt for afslapning og hygge med familie og venner. Mange foretrækker derfor en terrasse i vedligeholdelsesfri materialer, så udesæsonen ikke skal startes med at slibe, oliere eller male på materialer, der skal have den samme behandling år efter år.

Bidro aflang Ledflex

Se himlen på terrassen

BASES er et af de eneste firmaer i Danmark, der leverer overdækninger, hvor det er muligt, at se himlen op gennem taget.  BASES anvender et 6 mm massivt Polycarbonat tag, som er tonet som en svag solbrille. Under taget rammes man ikke af UV stråler, samtidig med at man sidder og ser solen på himlen. Taget tager heller ikke nævneværdigt lys fra huset, hvilket gør løsningen meget egnet til overdækninger i forbindelse med stuen.

Fleksibelt og vedligeholdelsesfrit

BASES’ terrasseoverdækninger er nærmest vedligeholdelsesfri. Firmaet har udviklet et system, der gør det muligt individuelt at tilpasse størrelse og materialevalg med et let og elegant resultat.

Du kan se nogle af de mange flotte løsninger på www.bases.dk. Få yderligere information på tlf. 63 40 10 20 eller mail info@bases.dk

Novasel - Perskindol

Med BASES unikke modulsystemer kan du sammen med kyndig vejledning fra firmaet selv designe din carport. En carport der med sit tidsløse udtryk matcher boligen og dine behov. Se mere her.

En terrasseoverdækning i vedligeholdelsesfri materialer giver mere tid til afslapning på terrassen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe