Gør vildmarken til en have

lille grøn plante i haven

(sponsoreret indlæg)

Er du flyttet ind på en grund, hvor du har følelsen af at skulle finde huset i en jungle, og hvor det faktisk næsten er nødvendigt at skære sig frem med en le for at komme ordentligt frem i haven? Det er et projekt, der med garanti kommer til at tage et stykke tid at komme til bunds i. Til gengæld giver det jer så også muligheden for at udforme haven, lige præcis som I godt kunne tænke jer det. Men der er brug for, at I får lagt en plan på forhånd.

Bidro aflang Ledflex

Gør vildmarken til en have

Hvis der er mange træer, handler det måske først og fremmest om at få dem fældet, så der kan komme noget lys ind i boligen. Hvis der nu allerede er fældet træer på grunden, står der måske stubbe tilbage, I gerne vil af med. Her kan stubfræsning være en god løsning, så I kan komme af med dem rundt omkring og gøre klar til at planlægge haven, som I kan lide det.

Gør det til en oase

Når først I har fået styr på træfældning og stubfræsning, er der formentlig en masse andre ting, der skal styr på. Græsplænen skal med garanti have en kærlig hånd. Hvis den aldrig er blevet vedligeholdt ordentligt, er det ikke sikkert, den kan reddes, og hvis den har været dækket af krat og stået i skygge af træer, er det heller ikke sikkert, den har det særligt godt. Så det kan godt være, det kræver, der bliver lagt en helt ny græsplæne.

Haven skulle gerne blive jeres oase til sommer. Det er skønt at have et område, man kan bruge tid i udenfor, når vejret er godt. Et sted, hvor der både er plads til at du kan have blomster og bede, eller hvor børnene kan have et par fodboldmål og et gyngestativ, så de er underholdt.

Novasel - Perskindol

Gør vildmarken til en have – se tekst herover.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe