Hjemmebiograf i stuen?

pladespiller

Går du op i lyd og billede? Nogle mennesker går ikke specielt meget op i, hvilket Tv-møbel, de vælger, når de indretter stuen. På samme måde er der også nogle, der ikke har den helt store holdning til, hvilket TV, der skal vælges, så længe du kan se de kanaler, du gerne vil – og det handler i grunden mere om den TV-pakke, du vælger, frem for hvilket TV, du har stående i stuen.

Hvis du til gengæld går op i din lyd, kan det godt betale sig at kigge på en av reol og dens funktioner. Her er tale om et eksklusivt møbel, der virkelig tager højde for dine behov. Du kan vælge at have trælåger i dele af reolsystemet, der skjuler forskellige ting, du gerne vil gemme væk, mens du kan have dine lydsystemer bag stoflåger, der lader dig betjene dem med fjernbetjeningen, uden du skal åbne lågen. Det giver frihed til at sidde ned og skifte musikken.

Bidro aflang Ledflex

Nyd pladespilleren er fremme

Hvis du har en smuk pladespiller, du gerne vil vise lidt frem, er det med at vælge et møbel, der virkelig åbner for, at den kan få den rette plads. Her kan du for eksempel kigge på et møbel med et hul til LP’er, så du kan have pladespilleren til at stå lige ved siden af dine favoritvinyler, du gerne vil kunne vise frem. Mange LP’er har desuden flotte covers, så du kan bruge det som en del af designet i din indretning.

Hvis du godt kan lide også at kunne se tingene på stort billede på dit TV, kan du overveje, om du skal have en skuffe, der giver mulighed for opbevaring af en projektor. Når den trækkes ud, kan projektoren vise billedet direkte op på væggen eller på et lærred, der trækkes ned, så I har hjemmebiograf i stuen og virkelig kan nyde storformatet.

Hjemmebiograf i stuen? se ovenfor hvordan du indretter.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe