Hvilke muligheder har du, når du skal have nyt tag?

nye tag

(sponsoreret indlæg) Hvilke muligheder har du, når du skal have nyt tag?

Det er ikke alle danskere, der kan gå igennem hele livet uden at skulle tage stilling til boligens tag. Særligt hvis du kommer til at bo i den samme bolig hele livet, er der en god chance for, at taget skal udskiftes på et tidspunkt. Du har måske hørt fra andre, at en renovation af taget er et stort projekt, og det kan det da også godt være både i pladskrav og økonomi – men igennem det skal I nok komme!

Bidro aflang Ledflex

Hvornår skal du have nyt tag?

Før du begynder at overveje, hvilket slags tag du skal have på boligen, skal du måske stille spørgsmålet: trænger dit hus til nyt tag?

Der er selvfølgelig nogle situationer, hvor det er absolut nødvendigt at få nyt tag på boligen. Det kan f.eks. være, hvis der er opstået huller på taget, eller hvis der på andre måder er opstået skader på taget efter et stormvejr eller anden naturkatastrofe. Ellers kan det blot være, at tagets forventede levetid er ved at nå enden.

Tegltagsten

Teglsten er en af de mest populære tagtyper i Danmark, og vil også være den, du ser på rigtig mange danske boliger. Populariteten skyldes både, at tegltagstenene kan fås i mange forskellige udseender, men også at de er ekstremt holdbare og modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Novasel - Perskindol

Tagpap

Et tag af tagpap er en af de lidt billigere løsninger, i forhold til nogle af de andre tage, du vil se på markedet. Det er noget af det, der gør taget attraktivt for mange mennesker. Selvom taget også har en relativt lang levetid, er det dog også på nogle måder lidt mere udsat, og det er nødvendigt, at det tjekkes for skader lidt oftere end andre tagtyper – en god tommelfingerregel er, at der skal tjekkes op på taget to gange årligt.

Se Hvilke muligheder har du, når du skal have nyt tag?

LÆS OGSÅ: Sådan forbereder du dit til mødet med arkitekten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe