Hvordan finder jeg det rette drivhus?

drivhus
(Sponsoreret indhold)

Hvordan finder jeg det rette drivhus?

Går du med en drøm om at gøre mere ud af din have? Vil du gerne kunne høste dine egne grøntsager eller krydderurter? Og vil du gerne have et hyggeligt uderum, hvor du kan opholde dig på en kølig forårs- eller sommeraften? Så kan et drivhus være en rigtig god investering for dig. Det behøver hverken at være besværligt eller dyrt at få eget drivhus. Du kan i denne artikel læse mere om, hvordan du med fordel kan shoppe drivhus online.

drivhus

Det er blevet mere og mere populært at investere i et drivhus, og det kan ses rundtom i de danske haver. Her popper drivhuse af forskellige størrelser og typer op, og de danske haveejere har stor fornøjelse af at kunne høste egne afgrøder samtidig med, at de kan nyde det ekstra uderum, som et drivhus eller et orangeri kan bibringe haven. Hvis du har planer om at udvide din have med drivhus, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder det rette drivhus.

Bidro aflang Ledflex

Det klassiske drivhus

Det klassiske drivhus er det mest forekommende rundtom i landet. Det er som oftest rektangulært og har en størrelse på mellem 3 og 21 kvadratmeter. Det vil være godt at vælge som begynderdrivhus, da det kan fås i forskellige størrelser og til en fornuftig pris.

Du skal være opmærksom på, at du ikke får valgt et for lille drivhus til at begynde med. Det er nemlig desværre en fejl, som mange førstegangsejere af et drivhus kommer til at begå. Det er altid godt med lidt ekstra plads til nye planter, store krukker og et lille havebord med havestole.

Juliana Drivhuse er en af de største danske producenter af drivhuse. Gennem næsten 50 år har de specialiseret sig i drivhuse, og deres udvalg er imponerende stort. De tilbyder kompetent rådgivning og giver dig således en oplagt mulighed for at vælge netop det drivhus, som dækker dine behov og ønsker.

Novasel - Perskindol

Drivhus til terrasse eller altan

Denne type drivhus er ideel, hvis du enten ingen have har eller kun har en lille en af slagsen. Du kan sætte et lille drivhus på din altan eller terrasse, og du behøver på den måde ikke at gå på kompromis med din drøm om at kunne dyrke lidt frugt og grønt. Du kan på grund af størrelsen ikke kaste dig ud i et ubegrænset antal planter, men du vil have plads til både tomater, krydderurter og vindruer, hvis det har din interesse.

Med et altandrivhus vil du også opleve, at det er medvirkende til at skabe en hyggelig atmosfære. Hvis du vælger et af de små drivhuse fra Halls, vil du få fuld valuta for pengene både, når det gælder god stemning og effektiv pladsudnyttelse. Halls har netop lanceret Halls Qube Lean-to, som er et oplagt valg, hvis du gerne vil udnytte en krog på altanen eller en husvæg med et lean-to drivhus.

Orangeri

Et orangeri er karakteriseret ved at være noget større end et klassisk drivhus. Det vil ofte være isoleret og opvarmet, og det giver mulighed for langt flere anvendelsesmuligheder end de mere traditionelle drivhuse. Mange bruger et orangeri som et ekstra uderum, som kan benyttes året rundt. Her vil der være oplagt at sætte havemøbler eller et loungesæt, så der kan hygges i varme og rolige omgivelser både tidligt og sent på sæsonen.

På grund af størrelsen vil der være plads til at dyrke en lang række grøntsager, krydderurter og frugter. Og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke afgrøder et orangeri kan bibringe.

Hvordan finder jeg det rette drivhus? Læs ovenfor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe